ZTC

Krajem siječnja u Zagrebu, dodjeljene su nagrade najboljim proizvodima koje su prema online istraživanju odabrale hrvatske majke. „Odabrale mame“ je prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki s korištenim proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu, a Paštaria je proglašena najboljim proizvodom u kategoriji „Tjestenina“.

ZTC

Paštaria je ocijenjena najboljom u kategorijama zadovoljstvo proizvodom, omjer vrijednosti za novac i namjera ponovne kupnje te tako pronašla put do srca hrvatskih majki koje su prepoznale njezinu kvalitetu.


 

„Ponosni smo što su mame prepoznale našu kvalitetu i moderan dizajn, jer upravo one biraju s najviše pažnje i ljubavi za svoju djecu. Paštaria je riječka tjestenina koja njeguje tradiciju od davne 1845., a sve ove godine trudimo se održavati visoke standarde kvalitete što dokazuju i naši certifikati za izvrsnost, ali i kupci koji kada jednom probaju Paštariu, ostaju joj vjerni zauvijek. Zahvaljujemo svim mamama na ukazanom povjerenju koje nam služi kao poticaj da budemo još bolji i kvalitetniji.“ – izjavila je Ana Stojić Marijan iz marketinga PIK Rijeka.

U online istraživanju sudjelovalo je više od 8.000 mama, a oznaka „Odabrale mame“ koju nose ponajbolji proizvodi iz 15 različitih kategorija, ujedno je i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge, jer upravo mame znaju najbolje!

„Oznaku ‘Odabrale mame’ prepoznala sam kao izvrstan i neophodan kompas pri kupnji za sebe i svoju obitelj i zbog toga ju odlučila podržati. Vjerujem kako će i mnoge druge mame prepoznati važnost ove oznake na proizvodima koje biraju za svoju obitelj“ – izjavila je brend ambasadorica, glumica Marijana Mikulić.

Paštaria, koja se proizvodi isključivo od durum krupice koja ima i do 50% više bjelančevina nego obična pšenica, ne sadrži kolesterol, a njena kvaliteta najbolje dolazi do izražaja u okusu i izgledu, što su prepoznale i hrvatske mame. Počeci običaja uživanja u tjestenini sežu iz davne 1845. godine kada je osnovana riječka tvornica tjestenine, što je ujedno bio početak proizvodnje tjestenine u Hrvatskoj. Paštaria je zaljubljena u kreativnost, tradiciju i kulinarsku zaigranost, kao što dokazuju jednominutni video recepti na web stranici www.pastaria.hr ili Facebook profilu Paštaria. Svoje korisnike želi inspirirati na brzu i jednostavnu pripremu omiljenih jela da, kao što kaže njen slogan, svatko od nas pusti pašti na volju!

Izvor: PR

Kancelarija bar