NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERReakcije nakon prvog Exclusive...

zadnje objave

Reakcije nakon prvog Exclusive Summer Boat Party-a su izvrsne!

Ove nedjelje se u našem zaljevu po prvi puta održao Exclusive Summer Boat Party u organizaciji Skipper Training Croatia tima.

Ideja je bila da se ljubitelji dobre glazbe zabavljaju na brodovima, a prema uzoru na američki stil bilo je 11 povezanih brodova, a sudeći prema reakcijama – zabava je bila izvrsna!

Iako je bilo malo burovito i valovito, vrijeme ovog puta nije uspjelo poremetiti planove. S obzirom da je ovaj stil zabave jedinstven, odaziv je bio odličan!

Čak 80-ak posjetitelja na 11 brodova, grupirani u ekipicama imali su praktički svoj privatni VIP party, riječ je o ekskluzivnijoj priči poručuju iz organizacije.

Atmosfera je bila i više nego odlična! Kupanje, atraktivna pića, ples, smijeh i super zabava.. Ispalo je kao  više obitelji koje se znaju pa se okupe na jednom mjestu – naglasili su nam iz organizacije.

Posjetitelji oduševljeni i s nestrpljenjem iščekuju idući Exclusive Summer Boat Party. Iz organizacije javljaju da su im društvene mreže pune pozitivnih reakcija i upita o idućem party-u.

S razlogom su posjetitelji oduševljeni jer je ova vrsta zabave potpuno nova, a napravljena po uzoru na Miami. Popularna destinacija poslužila je kao inspiracija i opravdala očekivanja svih koji su se odlučili na ovaj vid zabave.

Idući party nemojte propustiti, planira se održati kroz dva tjedna i sigurno će donijeti nove super trenutke i uzavrelu atmosferu na Kvarneru!

Prethodni tekst – EXCLUSIVE SUMMER BOAT PARTY OVE NEDJELJE NA KVARNERU

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE