Visoka poslovna škola PAR u Rijeci okuplja međunarodnu akademsku zajednicu
V

U Rijeci se od 12. do 14. lipnja održava međunarodna konferencija pod nazivom ‘NICE NETWORK – A PORT OF DIVERSITY’ u organizaciji Visoke poslovne škole PAR. Riječ je o 31. godišnjoj konferenciji NICE Network, mreže sveučilišta koja je od svog osnutka okupila više od 30 partnerskih institucija iz 21 države Europe, Australije, Azije i Bliskog istoka.

Visoka poslovna škola PAR kao domaćin ovogodišnje konferencije tako u Rijeku dovodi brojne članove međunarodne akademske zajednice, uključujući rektore, dekane, prodekane, profesore i voditelje ureda za međunarodnu suradnju pri raznim europskim i svjetskim sveučilištima te drugim institucijama visokog obrazovanja.

Članovi mreže NICE Network okupljaju se jednom godišnje kako bi razmjenjivali iskustva i ideje, zajednički razvijali projekte, pokretali istraživanja i sklapali nova partnerstva za dobrobit svojih studenata. Ovogodišnja konferencija posvećena je poticanju internacionalizacije pa će sva predavanja, radionice i okrugli stolovi biti tematski usmjereni k programima mobilnosti studenata i osoblja, online zajedničkom učenju na međunarodnoj razini i drugim oblicima međunarodne suradnje i djelovanja.

Sudionicima konferencije će se pozdravno obratiti gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović, direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov i dekanica Visoke poslovne škole PAR Gordana Nikolić.

PAR već dugi niz godina ostvaruje iznimno uspješnu međunarodnu suradnju s više od 100 obrazovnih institucija iz cijeloga svijeta. U sklopu Erasmus programa provodi dolazne i odlazne mobilnosti studenata i osoblja, organizira međunarodne ljetne i zimske škole te sudjeluje u brojnim Erasmus+ projektima u domeni visokog obrazovanja.

Službenu stranicu Visoke poslovne škole PAR posjetite ovdje.

Povezani članak – STUDENTI VISOKE POSLOVNE ŠKOLE PAR RIJEKA ODUŠEVILI GASTRO VEČEROM U RESTORANU NAUTICA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci