PAR Gradina znanja u duhu ženskog poduzetništva, vidimo se danas na Trsatu!
P

PAR Gradina znanja je manifestacija koja se odvija u sklopu Ljeta na Gradini čiji je cilj  pružiti podršku poduzetnicama putem besplatnih radionica i predavanja te im osigurati predstavljanje i promociju proizvoda. Program Gradine znanja obuhvaća i besplatna predavanja s raznim temama. Ovogodišnji koncept je predstavljanje projekta “Ženski inkubator – za sljedeću generaciju poduzetnica” te najava objave natječaja za nezaposlene mlade djevojke do 34 godina kao posebno prepoznatu skupinu osoba u nepovoljnom položaju zbog nedostatka radnog iskustva odnosno nedovoljno razvijenih kompetencija. Riječ je o edukacijskom projektu kojim se ulaže u obrazovanje žena za poduzetništvo na način da se educiraju o poduzetničkim vještinama i razvoju poduzetničkih ideja zalažući se za jednaki i otvoreni pristup tržištu rada. Od samih početaka svog djelovanja, PAR potiče suradnju akademske zajednice s tržištem rada, što je jedan od ključnih faktora kojim se potiče poduzetnička kultura. Želja za izazivanjem promjena, obrazovanje kao odgovor na potrebu za znanjem i briga za budućnost generacija koje dolaze bili su motivi pokretanja PAR-a, ali i ove manifestacije.

Od 18:00 do 21:00 sat na Gradini će se održati promocija proizvoda OPG-ova vlasnica iz Primorsko – goranske županije, u 18:30 sati posjetitelji će moći sudjelovati na radionici Leane Garčev “Business make-up”, u 19:00 sati poslušati predavanje Oksane Balyk Kirinčić “Uvod u svijet online prodaje” te u 19:45 sati sudjelovati na radionici Ivora Mažara naziva „Tajne uspješnog poziranja”.

U 20:15 sati započinje panel “Žensko poduzetništvo” na kojem sudjeluju uspješne i nadasve zanimljive poduzetnice Gordana Nikolić, Sanja Lopar i Ines Matić, a koji moderira Marija Mažar, vlasnica PR agencije, osnivačica portala te i sama poduzetnica.

Manifestaciju su podržali Adrialab, Bottega Gold, Fidelio Tailor, PIK Rijeka, Primorsko – goranska županija i portal Stilueta.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci