Paolo Batel predstavio nam je Beach Bar Mulini u sklopu Mon Perin kampa
P

Istra uvijek ima neki posebni dragulj koji samo čeka da ga otkrijete. Prošle godine tako smo na jednom roadtrip putovanju ovom predivnom regijom naišli na MON PERIN kamp u Balama. Prelijepa lokacija, puno prirode, vrlo čisto i uredno, odmah smo znali da ćemo tu nastaviti dan, putovanje s klincima završilo je cjelodnevnim uživanjem u PALEO PARKU, a mi smo jedva dočekali ispričati svima naše otkriće.

Upravo to je Istra, uvijek neka nova priča i novo otkriće, a danas se posebno radujemo predstaviti vam Beach bar Mulini koji se nalazi u sklopu kampa Mon Perin i savršena je baza za uživanje ovoga ljeta. Ugostio nas je Paolo Batel, veže nas dugogodišnja suradnja i jedva smo dočekali saznati sve detalje Mulini ponude.

Paolo Batel

Paolo je završio Studij kulture i turizma i to smatra jednim od najboljih poteza u života, nova znanja i prijateljstva i titula Magistra kulture i turizma otvorila je brata jednog novom pogleda na život. Još za vrijeme studija u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli  svjetlo dana ugledala je  manifestacija “Arena fatalnih žena” autora Boška Obradovića gdje inspiriran kostimima Elice Iljoske predstavlja fatalne žene Pule od antike do 80tih godina prošlog stoljeća. Bila je to revija, događaj koji je postavio poziva bavljenja event managmantom te sve što je povezano s kulturnom scenom i turizmom. Danas, Paolo uživa u novom poslovnom projektu ponosan i sretan što je dio vrhunskog tima koji stvara doživljaje za pamćenje i najljepše uspomene svima koji Mon Perinu daju povjerenje svojim dolaskom.

Iako se ponekad ne čini tako za sebe mogu reci da sam rođen pod sretnom zvijezdom. Ljepotu života utkali su mi moji roditelji koji su uz mnogo ljubavi i pažnje odgajali mene i brata pazeći pritom da nam ničeg ne nedostaje i ne zanemarimo one najvažnije ljudske osobine, poštenje, poštovanje  svakog čovjeka, empatiju  i skromnost. Upravo su to motivi koji me vode kroz život i pružaju pogled na ljepšu stranu života. Kaže se promatraj me u kontekstu  koje ljude izbjegavam, upravo zato biram društvo dragih, svestranih ljudi koji u svakom čovjeku vide samo dobre strane poput Vas u Stilueti.“

Sretna sam i ponosna što možemo ispričati ovu priču. Poznajemo se godinama i pratimo, a ova stepenica u poslu je tebi posebno draga i bitna. Beach bar Mulini u sklopu Mon Perin kampa, kako si se našao u ovim, novim, vodama?

U životu sve dođe na svoje. Možda ne odmah i sad, ali ne kaže se uzalud sve u svoje vrijeme. Ulazak u kamp Mon Perin za mene je bio i još uvijek je izazov. Radi se o kampu koji je po ocjenama gostiju proglašen najboljim kampom u Europi što i ne čudi jer managment kampa konstantno radi na poboljšanju kvalitete usluge u očekivanjima gostiju koji su nagradu i dodjeli upravo Mon Perinu. Upravo stoga nadam se da ću svojim znanjima i sposobnostima biti karika u još jednoj uspješnoj godini kampa Mon Perin.

Za sada su reakcije gostiju pozitivne, nadamo se da će tako i ostati. 

 

Vjerujem da hoće, kvaliteta je utkana u svaki segment rada i detalj kampa. Primijetila sam da imate i dodatne sadržaje, kino na otvorenom, plesna gostovanja, koliko je danas bitno gostima pružiti dodatan sadržaj i dodatnu vrijednost dolaska?

Kamp se prostire na  devet kilometara obale, ima blagu mediteransku klimu i bujnu vegetaciju. U svoje atraktivnosti ubraja već poznati Paleo park.  Ugostiteljska usluga i dodatni sadržaji jako su bitni kako bi uz sve navedeno gostima pružili nezaboravan osjećaj odmora.

Kino projekcije, ali i večeri salse Plesnog centra Studio uz zalazak sunca na plaži pokazale su se ispravnim odlukama jer gosti uživaju u zaraznim latino ritmovima i dobroj atmosferi.

Sviđa mi se priča koju stvarate, jako su vam bitni domaći brandovi s kojima surađujete i prilika da predstavite istarske proizvođače pa eto super prilike da nam otkriješ što se sve krije u ponudi Beach Bara Mulini?

Tema mojeg diplomskog rada bila je Implementacija pučkih običaja u kulturno turističku ponudu Istre. Povodeći se time u svoju ponudu uključili smo proizvode lokalnih proizvođača. Tako nudimo Craft pivo Fabrika Bire iz Vodnjana, Medea Vina, rakije iz male destilerije Frane, domaći baljanski sladoled napravljen od domaćeg kravljeg mlijeka, sokove obitelji Pifar na prirodnoj bazi…. mentu ubranu u domaćim vrtovima….

Sve to u cilju kako bi gostima pružili na autentičan način sredinu u koju dolazi na odmor. Istru, Bale i okolicu.

Divno! Gosti imaju priliku upoznati Istru kroz sva osjetila! Prelijepa lokacija, pogled na more iz duboke i ugodne hladovine. Ovako doista zamišljeno savršene ljetne trenutke. Što vaše goste najviše oduševi, ljepote istarske obale, uslužnost, ponuda ili ipak – sve skupa?

Sinergija svega navedenog.

PR je utkan u svaki dio tvoje osobnosti, uvijek fin, uglađen, smiren, znaš reagirati u izazovnim situacijama, a komunikacija je nešto s čim si rođen. Nisam te nahvalila, svi koji te znaju da sam sve točno navela, koliko ti te osobe i poznavanje odnosa s javnošću koriste u ovom poslu?

Hvala, trudim se:)  Studij koji sam završio interdisciplinarnog je karaktera tako da smo imali kolegije poput Odnosi s medijima, Kultura poslovnog govora… koja prikupljena znanja mi sada koriste. Odradio sam jako puno PR kampanja za mnoge modne kampanje, evente, poslovne kompanije… Gotovo da nema medija u RH s kojim nisam surađivao. To je nešto sto volim i u čemu uživam. I mogu reći da imam samo pozitivna iskustva s hrvatskim medijima.

I najteže pitanje za sam kraj, koji su ti daljnji planovi i koji su tvoji omiljeni Mulini trenuci uživanja i opuštanja?

Najdraži Mulini trenuci  su mi svaki osmijeh zadovoljnog gosta.  Daljnji planovi su uspješno završiti sezonu, otputovati na odmor na Krk i nakon toga nastaviti s novim projektima i izazovima. Do idućeg ljeta i ponovnog otvorenja Mon Perina nadam se bez Covida 19 :).

I mi se nadamo i vjerujemo da će iduća godina biti na tragu prijašnjih godina. Naša je preporuka da obavezno posjetite Mon Perin kamp, uživat ćete u spoju prirode i sadržaja te kako je i Paolo rekao odličnoj sinergiji stvorenoj u iskrenoj želji da svaki gost i posjetitelj uživa!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci