Riječanke i Riječani koje možete slušati na panelima u sklopu prvog Women’s Weekenda!
R

Po prvi puta će se u Rijeci održati  Women’s Weekend konferencija. Na jednom mjestu će se okupiti važna imena regionalne i svjetske scene s ciljem povezivanja i osnaživanja žena te kao podsjetnik da u svom užurbanom rasporedu nađemo vrijeme za sebe.

Održat će se od  9.-11. ožujka 2023. u prostoru Exportdrva Rijeka.

Ovo su Riječani i Riječanke koje ćete moći poslušati na zanimljivim panelima!

PETAK

U petak, 10.3. od 10:45h do 11:30h u DVORANI EMPOWER će se održati panel RAVNOPRAVNOST U POLITIČKOJ ARENI, STVARNOST ILI FIKCIJA? Na panelu će sudjelovati i zamjenica gradonačelnika Grada Rijeke Sandra Krpan.

Također, u petak, 10.3. od 15:00h do 15:30h u DVORANI CONNECT na panelu ŠTO JE LUKSUZ NOVOG DOBA? svoja mišljenja će iznijeti i Egle Katunar, voditeljica prodaje i marketinga Kuća vina Ivan Katunar. Iako je Egle iz Istre, sada živi na Krku, uvrstili smo ju rado u naš popis kao poznato ime iz naših krajeva.

U petak, 10. 3. Od 15:30h – 16:15h u DVORANI  EMPOWER na panelu W-IDIMO SE U UPRAVNOM ODBORU? svoje mjeso je našla istaknuta biznis Riječanka.  Eva Usmiani Capobianco (JGL – Članica Upravnog odbora) – Eva je rođena u Rijeci a nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Rijeci je nastavila školovanje u Madridu. Nakon povratka u Hrvatsku, radi u JGL d.d., gdje je od 2016. na funkciji Člana Upravnog odbora JGL-a do danas.

Marija Kaštelan (Medicinski Fakultet Rijeka – Prof. dr.sc., pročelnica katedre za dermatovenerologiju) – pohađala je mnoga stručna usavršavanja u dermatološkim centrima izvrsnosti u Europi kao i brojne simpozije i tečajeve iz područja upalnih dermatoloških bolesti, alergijskih dermatoza i estetske dermatologije. U petak, 10. 3. od 16:30h do 17:15h u DVORANI EMPOWER na panelu NEMA PAUZE U MENOPAUZI će odgovarati na pitanja o tome zašto je danas menopauza tabu tema.

U petak, 10. 3. od 17:15h do 17:45h u DVORANI EMPOWER na panelu BALKANSKI MUŠKARAC 2.0 – KAD STIŽE NOVA VERZIJA? moći ćete poslušati naša dva dežurna krivca za bol u trbuhu od smijeha. Panel na kojem će sudjelovati Battifiaca i Ferlin ne smijete propustiti! Mario Lipovšek – Battifiaca (Glazbenik, glumac i televizijski voditelj) – Suradnik je i voditelj mnogih televizijskih emisija, festivala, manifestacija gdje gledatelje nasmijava svojim jedinstvenim smislom za humor. Robert Ferlin (novinar, radijski i TV voditelj) – poznati je i nagrađivani radijski i televizijski novinar i voditelj.

SUBOTA

U subotu, 11.3. od 10:00h do 10:30h u DVORANI CONNECT će se održati panel KRENIMO OD SVOG DVORIŠTA na kojem će gostovati:

Irena Peršić Živadinov (direktorica TZ Kvarnera), Marina Medarić (zamjenica župana Primorsko-goranske županije), Doris Šajn (pomoćnica ureda Grada Rijeke). Zanimljiv panel o kojem se već sada priča moderirat će Ermina Duraj (predstojnica kabineta župana Primorsko-goranske županije, članica Nadzornog odbora HUOJ-a i predsjednica Primorsko-istarske podružnice HUOJ-a).

U subotu, 11. 3 od  12:15h do 13:00h u DVORANI EMPOWER na panelu IMPOSTER SINDROM – IZBACITE ULJEZA će Gordana Nikolić, Snježana Prljić- Samardžija i Ankica Kruljac odgovarati na pitanja o tome zašto se žene opravdavaju kada postignu određeni uspjeh.

Gordana Nikolić (Veleučilište PAR – Dekanica i osnivačica Poslovne Akademije Rijeka)Završila je Pomorski fakultet, magistrirala i doktorirala u području management na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te se usavršavala diljem svijeta uključujući i Hardvard Business School u području kreiranja poduzetničkih sveučilišta.

Snježana Prijić- Samaržija (Sveučilište u Rijeci – Rektorica) – Od 2017. rektorica je Sveučilišta u Rijeci. Predmeti interesa su joj epistemologija, filozofija politike i etika.

Ankica Kruljac (Novi list – Predsjednica Uprave) – Funkciju predsjednice Uprave preuzela je 2017. g. U prvom mandatu koji je trajao 5 godina, provela je restrukturiranje firme te zajedno sa svojim timom zatvorila predstečajnu nagodbu podmirivši sva dugovanja.

U subotu 11.3. od 15:30 do 16:00h u DVORANI EMPOWER će se održati panel O ČEMU ŽENE LAŽU? Vesna Utješinović Gudelj će odgovarati na pitanja o standardima ljepote koji su nam nametnuti, a upravo Marija Mažar će moderirati panel.

Vesna Utješinović Gudelj (Croatia Poliklinika – dr.med. spec., dermatologinja) – poznato je ime naše beauty scene,  od 2022. g. dio je liječničkog tima poliklinike Croatia osiguranja u Rijeci.

Marija Mažar (Stilueta – Osnivačica) – Vlasnica i urednica portala Stilueta, poduzetnica već 10 godina. “U tišini” se bavi i odnosima s javnošću, društvenim mrežama i eventima za klijente sa svojom Alura agencijom.

Nina Bašić-Marković (Specijalistica obiteljske medicine i seksualna terapeutkinja) će u subotu, 11. 3. od 17:00h do 17:30h u DVORANI EMPOWER na panelu ČEMU GOVORIMO KAD GOVORIMO O SEKSU? odgovarati na zanimljiva pitanja.

Očekuje vas spoj biznisa i užitka, vidimo se na Women’s Weekendu!

Program možete pronaći na linku. Women’s Weekend – vikend za pamćenje!

Fotografije: Women’s Weekend internetska stranica

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci