Ovog rujna punog obaveza nosimo ležerne lanene kombinacije
O

Lan je od ovog proljeća materijal koji se mora pronaći u vašem ormaru. Ako pratite modne trendove, zasigurno vam je zapeo za oko.

Lan je prirodni materijal koji se dobiva od istoimene biljke, teško se dobiva i od njega se nešto teže izrađuju komadi odjeće, ali kad se naprave oni nadmašuju ostale materijale. Puno je izdržljiviji, kvalitetniji i izgledom puno lijepši, za razliku od pamuka, stoga su laneni komadi i nešto skuplji.

Odličan je i za održavanje, nije mu potrebno kemijsko čišćenje već se pere u perilici rublja na 30 ili 40 stupnjeva i pegla se na nešto laganijoj jačini.

U komadima lana možete pronaći svaki komad odjeće – košulje, hlače, haljine, dodatke… Komadi napravljeno od tog materijala odišu minimalizmom, jednostavnošću, prozračnošću, elegancijom i ležernošću. Baš ono što nam je potrebno za ludi rujan koji je pred nama!

S obzirom da su temperature još uvijek visoke, i potrebne su nam neke elegantne i lagane kombinacije, lanene su savršene. Donosimo inspiraciju s Pinteresta!

Duge hlače i kratki laneni topić u su za tople i užurbane dane savršen odabir.

Ova kombinacija lanenog seta u bijeloj boji za ležerne sastanke je super! Možete ju podignuti raznim dodacima a i učiniti još ležernijom odabirom šlapica.

Ako vam posao dozvoljava, ovaj kratki set je presladak! Nakon njega na ručak u omiljeni restoran a kasnije kavica.

Možda preferirate tamnije boje na sebi, pa je ovaj u tamno sivoj odličan izbor za vas. Setovi su zakon jer s njima dobijete puno više outfita! Kombiniranja su beskonačna.

A lanene haljine su nešto što obožavamo! Pogledajte samo tu eleganciju.

Presladak model haljine!

A duge lanene košulje i duge lanene hlače su trend koji obožavamo.

Prugice i lan se savršeno slažu.

Nadamo se da smo vas inspirirali za modne kombinacije ovog rujna!

Fotografije: Pinterest /Moda Operandi/ Zalia Atelier / Who What Wear / Femmepetal/ Boden/ STYLE REPORT MAGAZINE/ ROVE | Ethical Vaycay Fashion | Byron Bay, Australia/ Vicky what else

Prethodni tekst – Ovi trendi komadi će vam olakšati povratak u ured

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci