Ovog Božića, stiže nam novo Tonka bajno mlijeko!
O

Božić stiže i godina se polako bliži svome kraju. U zraku se osjeća svježina, snijeg je zabijelio obronke koji, okupani suncem, izgledaju kao iz najljepše bajke a pogled kroz prozor stvara sliku savršene blagdanske atmosfere: s pašnjaka goranskih, istarskih i ličkih stiže nam TONKA bajno  mlijeko – u novoj ambalaži: i vile bi ga pile!

Kao što vile simboliziraju povezanost s prirodom tako i Tonka mlijeko povezuje vas s okusom domaćeg kraja jer stalno usavršavana proizvodnja mlijeka na pomno odabranim farmama  stvara vrhunsko, 100% domaće mlijeko iz netaknute prirode, svježeg okusa, sigurne i provjerene kvalitete.

Dodir tonka mlijeka na vašem nepcu ulazak je u novi svijet  – toliko dobro da je nestvarno, pomalo vilinski…

Prepustite se njegovom bajkovitom okusu jer Tonka mlijeko osigurava da vaša obitelj pije provjereno, sigurno i prirodno. Svježina mlijeka očuvana je u praktičnoj Tetra Pak ambalaži koja jamči trajnost, a bogatstvo okusa sada možete okusiti u novoj limitiranoj ambalaži.

Tvrtka PIK svojim je domaćim mlijekom stvorila tradiciju i stekla prepoznatljivost na tržištu te postavila standarde u proizvodnji mlijeka i mliječnih proizvoda visoke kvalitete. Svježe ili trajno, Tonkino mlijeko je uvijek sjajno.

Odaberite kvalitetno i dozvolite da vas poput vile začara okus našeg mlijeka. Bajni okus mlijeka u bajnoj ambalaži.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci