Emotivna riječka promocija knjige “Ovo želim da znaš” okupila velik broj posjetitelja
E

Advent na svakom kutku, nogometna euforija i onda nešto sasvim drugačije. Jučer se, u Zapadnom trgovačkom centru u Rijeci, održala promocija knjige “Ovo želim da znaš” Ivane Šešo i Emine Pršić.

Četvrta je to knjiga poznatog dvojca koji na domaćem književnom nebo piše i diše već deset godina!

Ivana i Emina u svojim knjigama progovaraju o odnosima, otvaraju važna pitanja i prodiru duboko.

Iako svaka knjiga ima svoju težinu i vrijednost, zadnja knjiga koja se obraća djeci posebno je emotivna i cjelovita. Inspiracija se pojavila u doba pandemije. Svi smo u tom periodu imali svoje strahove i nesigurnosti, a Emina je priznala kako se zabrinula jer što ako ne stigne svojoj kćeri prenijeti sve što bi htjela da zna kako bi ju pripremila za život, dobre i loše dane.

Poruku je brzo i lako osjetila  Ivana, kao majka kćeri razumjela je Eminu emociju i zajedno su kreirale bezvremensko štivo koje je u kratko vrijeme pronašlo put do srca. Jedna od najvećih vrijednosti knjige je što vas ne postavlja samo u ulogu roditelja, budi dijete u vama, vraća u djetinjstvo i pruža priliku da zaliječite neke rane koje su ostale prekrivene, ali ne i riješene.

Na promociji su se pridružile i Tanja Prokop, grafička dizajnerica, naša Riječanka kao i Glorija Peranić koja je pri američkom udruženju „Positive Discipline“  stekla certifikat za edukatora roditelja i time postala prva Međunarodno certificirana edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline u Hrvatskoj. Promociju je moderirala Marija Mažar koja je i gost recenzent u samoj knjizi.

Kao i svaka njihova promocija i riječka promocija prošla je u emotivnom i opuštenom raspoloženju!  Zagrljaji, zahvale, emocije, toplina i posebna energija uz iskustva i znanja koje su Ivana i Emina donijele i s lakoćom prenijele.

Dodatan touch ZTC-a bila je radionica za djecu koja se super uklopila jer su roditelji mogli doći sa djecom, a za djecu highlight večeri bio je dolazak Svetog Nikole!

ZTC sprema atraktivna događanja u prosincu i svakako ih posjetite! A svi van Rijeke pratite Ivanu i Eminu i kad budu u vašem gradu – zapamtite, ta se promocija ne propušta!

Hvala Emina, Ivana, ZTC i hvala svim dragim gostima! 

Galerija fototografija s potpisom Ivora Mažara u nastavku.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci