Ovih blagdana uljepšajte nečiji dom poklonima s domaćim potpisom!
O

Ovih blagdana Deez produkt predstavlja poseban asortiman proizvoda za kuću specijalno osmišljenih za Božić. Ovaj domaći dizajnerski brend minimalističke estetike i urbanog dizajna oduševljava svojim jedinstvenim potpisom, a od njega ne odstupaju ni u ovo blagdansko razdoblje. Teško se u njihovoj blagdanskoj kolekciji odlučiti između preslatkih božićnih šalica-lončića i posebnih ukrasa za bor napravljenih od inoksa, pa sva sreća da jedno uz drugo idealno pašu. Objesite Deez produkt ukrase na bor, a Djeda Mrazu u Deez božićnoj šalici ostavite mlijeko pod borom.

Ukrasi za bor od inoksa vrlo su efektni, decentni i jedinstveni, a dolaze u četiri varijante – Deez zvijezda, anđeo, bor i pahuljica, a šalice-lončići u tri preslatke varijante. U iščekivanju bijelog Božića cure iz Deez produkta pripremile su bijele komade svoje home accessories kolekcije kao idealne poklone za pod bor. To su satovi za zid, razne vrste držača za knjige i stalaka za vino, a za one koji nisu ljubitelji bijele, popularna Deez zdjela za voće ove zime dobila je dvije nove varijante, jedna je u žutoj boji, a druga u antracit sivoj.   

„Ovih blagdana posebno ističemo bijelu boju, ali naravno u svojoj ponudi imamo različitih boja i komada pa svatko može pronaći neki idealan poklon za sebe ili svoje najdraže. Drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice, lončići, stalci za vino, držači za knjige i veliki izbor satova idealne su ideje za poklon, pa božićni shopping možete obaviti na vrijeme, a dio asortimana izvrstan su i poslovni poklon“, objasnile su Ivana Zovko i Maša Simetić iz Deez produkta.

Ivana i Maša svaki svoj proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić, a nedugo nakon što se predstavio na tržištu, Deez produkt počeo je osvajati zaljubljenike u dizajn i interijer. Njihova strast prema dizajnu i estetici minimalizma ocrtala se u svakom proizvodu koji se upravo zbog te minimalističke estetike i urbanog i kvalitetnog dizajna idealno uklapaju u mnoge domove i poslovne prostore. Ono što svaki komad posebno karakterizira, osim funkcionalnosti i kvalitete, su prirodni materijali i domaća proizvodnja. S obzirom da je sav asortiman izrađen isključivo od prirodnih materijala koji nemaju nikakvih kemijskih obrada time se pazi na ekološki aspekt, a ono na što su dizajnerice dodatno ponosne je da svaki komad izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.

Izvrsne Deez poklone za ljubitelje dizajna i interijera možete pronaći u njhovom Pop-up storeu u Arena centru ili na webshop-u www.deez.hr, a više o njima možete pronaći i na Facebook stranici te Instagram profilu. Cijene se kreću od 19,50 kn za ukrase za bor, 95 kn za šalice do 490 kn za satove i 240-680 kn za stalke za vino. Držači za knjige prodaju se po dva u kompletu po cijeni od 205 kn, a u Deezu su pripremili i specijalno božićno pakiranje.


Foto: Sanjin Kaštelan

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci