Ove subote posebno druženje za obitelji čeka vas u ZTC-u!
O

15. svibnja obilježava se Međunarodni dan obitelji kojega su proglasili Ujedinjeni narodi svojom rezolucijom 15. svibnja 1993. godine. Međunarodni dan obitelji obilježava se kako bi se naglasila važnost obitelji kao osnovni element svakog društva. Upravo zbog toga naš omiljeni Zapdani Trgovački Centar, poznatiji kao ZTC pripremio je program prilagođen obitelji s djecom gdje će svi moći uživati u obiteljskim igrama, izraditi okvire za slike ali i uspomenu na taj dan zabilježiti fotografijom.

11. svibnja s početkom u 18 sati družimo se u ZTC-u!

Zanimljiv program poprati će tri igre:

  1. MUMIJA
  2. LEPLJIVO LICE
  3. ROGATI BALONI

Cilj igre Mumija je što prije svojeg odraslog člana obitelji omotati wc papirom da izgleda kao mumija. Djeca mogu omotavati svoje roditelje ili sebe međusobno. Tko prvi prekrije svoju mumiju od vrata do stopala pobjeđuje u igri.

Cilj igre Ljepljivo lice je zalijepiti što više ljepljivih post-it papirića na lice. Natjecatelji imaju 30 sekundi. Natjecati se mogu roditelji i djeca, dva para međusobno (dva roditelja i dva djeteta), samo djeca ili samo roditelji.

Kod zadnje igre Rogati baloni, dijete na glavi nosi hulahopke koje su prerezane na dijelu stopala. Roditelj ima zadatak da napuni hulahopke balonima, a onaj roditelj koji prvi napuni hulahopke i zaveže ih na krajevima pobjednik je igre. Igru mogu igrati i djeca samostalno.

Ne propustite posebno druženje u ZTC-u ovog vikenda uz mnoštvo zanimljivih sadržaja, pritom ćete se svi dobro zabaviti i iskoristiti dan za obiteljsko druženje.


Foto: ZTC

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci