ZTC

Stigla nam je i veljača, najkraći mjesec u godini ali i mjesec ljubavi. I dok se mi veselimo što će nam ovaj mjesec donijeti i pričama koje ćemo tek otkriti odlučili smo s vama podijeliti priče koje su vas najviše osvojile u siječnju. Bilo ih je zaista mnogo i na sve smo ponosni, a teško je izdvojiti samo nekoliko jer nam je svaka od njih važna. U nastavku vam donosimo najčitanije tekstove u siječnju, a priče koje navodimo nisu poredane po čitanosti.

ZTC

Inspirativna žena: Maja Pogačić

Maja Pogačić, Karlovčanka koja je na Instagramu i Facebooku poznatija pod imenom Mayabeautycro. Osim predivnog makeup-a, na njezinim se insta storyjimamogu pronaći korisni savjeti o njezi kose, te brojni raznorazni beauty savjeti. Odnedavno je postala i autorica našeg najvećeg popularnog beauty portalaŠminkerica, a da bi cijela priča bila još zanimljivija, Maja je ujedno i studentica Specijalističkog studija kriminalistike, čime dokazuje da i naizgled nespojive stvari itekako mogu ići zajedno. 

Inspirativna žena: Ivana Udovičić

Istra, mali dio Hrvatske, ali svakako bogat prekrasnim krajolicima, raznim običajima, zanimljivim ljudima i mnogobrojnim događanjima. Neovisno koliko često išli u Istru i mislili da ste vidjeli sve, ona će vas uvijek iznenaditi nečim novim. Tako je i s našom sugovornicom, simpatičnom Ivanom Udovičić. Ivana dolazi iz malog mjesta Sveti Petar u Šumi gdje već sedmu godinu radi u svom salonu za masažu Relax.

Men’s corner: Milivojević Rinaldo, direktor sportske agencije IAGSM

Rinaldo Milivojević jedna je vrlo uspješna mlada osoba koja s nepunih 28 godina već četvrtu godinu za redom uspješno vodi vlastitu sportsku agenciju IAGSM. On je licencirani nogometni HNS trener, nogometni HNS sudac, fitness instruktor, a prije svega, suprug i otac koji živi za sport i nogomet. Njegova zadaća je mlade perspektivne igrače usmjeriti na pravi životni, a i sportski put. Najvažnije mu je da ti mladi igrači steknu dobre radne navike i da“odustajanje” nije jedna od opcija.

Blogerice otkrivaju kako izgledaju njihove police s knjigama!

Knjige su nam oduvijek bile posebno drage, a samo pravi knjigoljupci znaju koliko sreće, uživanja i mira donose te stranice gdje mašta nema granica. Drago nam je vidjeti i da se danas sve više mladih okreće čitanju knjiga i da bez obzira na tehnologiju još uvijek postoje osobe koje će se vrlo rado uvući pod dekicu i uz omiljeni topli napitak uživati u čitanju. Osim čitanja knjiga često pogledamo i recenzije poznatih book blogera koji nam svakodnevno donose nove naslove, autore i ideje koje ćemo potražiti kod sljedećeg posjeta knjižnici ili knjižari, a ako vas je ikad zanimalo kako izgledaju njihove male oaze mira ostanite s nama jer blogerice otkrivaju kako izgledaju njihove police s knjigama.

Imaju li Riječanke stila i čiji stil posebno voli otkriva najpoznatija riječka modna blogerica Ester Gallo

Ester Gallo (1962.) radi kao tajnica predstojnika Klinike za dentalnu medicinu u KBC – Rijeka. Njena velika strast je moda, te je ona danas i s razlogom jedna od najpoznatijih riječkih blogerica. Instagram je otvorila prije 3 godine, a prije njega svakodnevno je fotografirala svoje odjevne kombinacije pod nazivom “danas nosimo” te ih slala prijateljicama i mužu koji je na brodu. Ester nam je danas otkrila koji su njezini najdraži zimski trendovi, imaju li po njezinom mišljenju Riječanke stila, ali i tko su joj one najbolje odjevene.

Upoznajte Andreu Tomić, mladu autoricu koja se krije iza knjiškog bloga Dvor snova!

Naša sugovornica ima tek 21. godinu, a iza sebe tri napisana romana. Ona nam dolazi iz Đakova, te trenutno studira engleski i hrvatski jezik te književnost na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Bavi se pisanjem već otprilike 6 godina, a osim knjiga zanima je i web dizajn, grafički dizajn te fitness na koji ide već tri godine i koji joj je postao jedan od najdražih hobija. Njeno ime je Andrea Tomić, vama je možda poznatija pod svojim blog imenom Dvor snova, a ovo je njezina priča.

Fotografi otkrivaju svoju najdražu fotografiju iz 2018. godine!

Razmišljamo o sretnim i onim manje sretnim danima, jednostavno prisjećamo se svih momenata koji su nam obilježili 2018. godinu. I fotografi imaju svoje trenutke, a mi smo im zadali težak zadatak i zamolili smo ih da nam otkriju svoj najdraži momenat koji su zabilježili objektivom –  odgovori su nas oduševili!

“Emotivna sam osoba i s vremenom sam shvatila da sam samoj sebi najveća podrška.” – Brigita Rafanelli

Brigita Rafanelli je mlada kreativka koja nam dolazi iz Splita, gdje kako i kaže sama živi i radi. Ima 25 godina i bavi se modnom, portretnom i lifestyle fotografijom koja joj je danas primarni posao. Do sada je imala jednu samostalnu izložbu i nekoliko skupnih, a ono zbog čega je posebno sretna je osvojeno 2. mjesto na međunarodnom foto natječaju u Zenici 2017. godine. 


Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar