Ove su ljubiteljice make up-a naša Instagram inspiracija
O

Malo inspiracije dobro dođe, a danas smo inspiraciju pronašli u raznim makeup artisticama kojima je makeup svakodnevica koju s ljubavlju žive. Iako se često naglašava kako je vani sve bolje, po pitanju makeupa ne zaostaje i naša hrvatska scena tako da smo osim stranih vizažistica izdvojili i naše domaće čiji rad ne smije proći nezapaženo.

Ivona Martinić Cezar

Ivona je lice iza Instagram profila Cezarsmakeup na kojem dijeli recenzije raznih makeup proizvoda kao i prekrasne makeup lookove koji zaista očaravaju na prvi pogled. Ivona se može pohvaliti i ulaskom na PR listu Colourpopa i  Anastasie Beverly Hills, jednih od vodećih makeup brendova. Vjerujemo kako je Ivona tek na početku svoje makeup priče koja će se svakim danom sve više proširivati.

https://www.instagram.com/p/B4X3liVlMlv/

Ndgmakeup

Još jedan domaći makeup profil kojega rado pratimo je Ndgmakeup iza kojega stoji talentirana Zagrepčanka Nika Doria. Također se može pohvaliti mjestom na PR listi Colourpopa i  Anastasie Beverly Hills pa se na njezinom profilu često pojave makeup lookovi s njihovim proizvodima ali i ostalim proizvodima od kojih se neki mogu nabaviti i u našim drogerijama. Nika Doria je od nedavno i vlasnica vlastitog makeup studija u kojem često drži edukacije. Prekrasni i sofisticirani makeup potpis je njezina rada, a na nama je da je nastavimo pratiti za crpljenje inspiracije kada je makeup u pitanju.

https://www.instagram.com/p/B5GWvb-gJfA/

Helena Šoljan

Helena Šoljan je istarska vizažistica koja stoji iz istoimenog Instagram profila. Njezin je zaštitni znak nježan makeup koji izgleda toliko prirodno da na neprimjetan, a opet upečatljiv način istakne ono najbolje na svakoj djevojci. Zaista jedno osvježenje u makeup svijetu koji nekad zna prijeći određene granice.

https://www.instagram.com/p/B3-Xy6eH9B3/

Le Beauty Mansion

Valentina Štokovac ime je koje stoji iza još jednog poznatog makeup brenda istarske beauty scene Le Beauty Mansion. Vizažistica koja svakodnevno radi na raznim projektima, na svojem profilu dijeli makeup lookove u kojima pretežito šminka sebe, što ne znači da nema vjernih klijentica koje joj se javljaju čak i dvije godine unaprijed. Također jedna od vizažistica čiji nam se rad jako sviđa i koji rado pratimo.

https://www.instagram.com/p/B4IZbhuhfDH/

Ali Andreea Makeup

Andrea Ali je pariška makeup artistica koja svojim profinjenim makeup lookovima osvaja na prvu. Bezvremenski i elegantan makeup potpis je njezina rada kojega osim na Instagramu možete pratiti i na youtube gdje više puta tjedno objavljuje videa s raznim savjetima na polju makeupa. Ako više volite Instagram, Andrea vas i tamo „čeka“ s gotovo svakodnevnim storyjima na kojima također dijeli savjete za šminkanje, recenzije i ostale beauty sadržaje. Svakako ime koje ćemo odsad češće upisivati u tražilicu.

https://www.instagram.com/p/B5IsLsalPuZ/

Sona Gasparian

Sona Gasparian je vizažistica iz Los Angelesa koja je trenutno vlasnica makeup brenda Persona Cosmetics. Počela je kao vizažistica na vjenčanjima, a danas s vlastitim makeup brendom svakako može poslužiti kao inspiracija da se rad, trud i strpljenje isplati.  

https://www.instagram.com/p/B4lJR0vBqQn/

Lisa Eldridge

Lisa Eldridge ime je koje potpisuje makeup na brojnim reklamama, kampanjama te makeup za crveni tepih. Osim njezine službene stranice, inspiraciju možete pronaći na njezinom youtubu, a ljubitelji knjiga mogu uživati u njezinoj knjizi o povijesti makeupa „Face Paint“. Njezin profinjeni makeup koji izgleda prirodno svakako je nešto po čemu je ona poznata i upravo je zbog toga rado pratimo i s nestrpljenjem čekamo svaki njezin video.

https://www.instagram.com/lisaeldridgemakeup/?hl=hr

 

 

Vjerujemo kako će se ove talentirane djevojke svakako naći na vašoj listi omiljenih makeup profila kojima ćete započinjati dan ili se pak opustiti uz poslijepodnevnu kavu jer je inspiracija dobrodošla u svako doba dana.

Foto: Instagram

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci