Ove nedjelje u ZTC-u počinje prava Božićna idila!
O

Od sada će obavljanje božićnog shoppinga biti još čarobnije jer ove nedjelje ,16. prosinca u 18 sati u ZTC dolazi Djed Božićnjak i donosi brojna iznenađenja koja ćete otkriti u prekrasnoj predstavi za djecu “Imam želju da…” Biti će to veliki doček Djedice uz puno zabave za sve uzraste.

No to nije sve jer Djedica je odlučio baš u ZTC-u pokazati kako to izgleda njegova Božićna čarolija i stoga od 17. pa sve do 23. prosinca u “Poštanskom uredu Djedice” moći ćete poslati posebnu čestitku svojim najmilijima, pravu brendiranu čestitku s fotografijom izrađenom u foto korneru ZTC-a. Nakon što ste poslali čestitku možete se i fotografirati s Djedicom u njegovom kutku “Kutak s Djedicom” a dobit ćete i veliki zagrljaj uz veliki osmijeh i puno toplih riječi, jer takav je naš Djedica. Nakon svega toga treba se i zasladiti, a gdje bolje nego u “Kuhinji Bake Mraz” jer ona peče najbolje božićne kolače. I najbolje od svega je to što ćete ih zajedno izrađivati.

Biti će tu još puno toga i zabavnog programa kićenja jelke od balona, jer vjerujte ne postoji ništa zabavnije od toga, ali biti će tu i glazbenog programa, božićnih igara i kreativnih radionica, no za početak najbolje da dočekate Djedicu ove nedjelje u 18 sati.


Foto: ZTC

Pripremila: Stilueta

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci