Ove jeseni zaštitite oči u elegantnom stilu – pogledajte najnovije modele naočala
O

Dobar par sunčanih naočala može napraviti veliku razliku vašeg doživljaja svijeta, a vama može dati neku posve novu, do sada neviđenu dimenziju.

Na svjetskim modnim pistama, u kolekcijama za jesen/zimu 2021 vidjeli smo povratak funky nijansi i retro-inspiriranih okvira oversize dimenzija.

Stoga kućni brendovi talijanskog modnog diva De Rigo – Police, Furla, Fila i Yalea – dokazuju kako je vrlo važno čak i u najhladnijim mjesecima zaštititi svoje oči, a ovoga puta to učinite sa stilom. U međuvremenu možete samo maštati o lepršavijim nijansama i već sada početi sanjati o proljetnom suncu.

Radost takvog modnog dodatka je izniman jer vas štiti, nadopunjuje vaš modni izričaj koji je ugodan za vaše jesensko raspoloženje.

FURLA – SFU536

Kao i svake godine Furla nas iznenadi svojim oblicima i bojama. Ove jeseni za maglovita jutra sugeriramo ovaj ovesize model kvadratnog oblika s metalnom konstrukcijom, presvučenom prozirnim acetatom s nježnim, prelijevajućim i ženstvenim bojama.

Nježne prelijevajuće boje stakala omogućit će vam laganiju vožnju do vašeg odredišta, a glamurozan oblik naočala pružit će vam dodatnu notu sofisticiranosti.

Predivan Furla model

Cijena: 1.120,00 kn

YALEA – ELLA – SYA037

Novi brend na hrvatskom tržištu. Stil sunčanih naočala s karakterističnim  geometrijskim dizajnom. Široki prednji dio

dotjeran je acetatnim umetcima u različitim bojama kako bi se stvorila profinjena i ženstvena kromatska kombinacija.

Model je dostupan s nježnim i bezvremenskim gradualnim lećama ili s lećama u boji zrcalnog efekta.

Najbolji odabir za sve one koji svijet žele gledati ‘ružičastim očima’.

Jedan malo odvažniji model

Cijena: 1.195,00 kn

POLICE WOMAN – SPLD29

Stil sunčanih naočala odvažnog dizajna s oversize prednjim šesterokutnim oblikom od acetata. Krilca su ukrašena s velikim utisnutim zlatnim metalnim trokutastim klinom.

Model je dostupan u en-vogue transparentnim i sjajnim bojama. Ono što ga najviše odvaja od drugih modela jest retro oblik samih okvira te je idealan za ljubitelje bezvremenskih diva.

Hit boja ove jeseni

Cijena: 970,00 kn 

POLICE LEWIS HAMILTON – SPLE38

Stil sunčanih naočala izrađen je u potpunosti od recikliranih materijala – uključujući i one izvađene iz oceana te prirodnih vlakana poput trave, riže i pšenice. Prednji dio karakterizira geometrijski dizajn i elegantni metalni umetci na krilcima. Jedinstvena tekstura ovog stila dodatno promiče poruku održivosti, a ljubitelji minimalizma pronaći će u ovom modelu sve što im je potrebno – profinjenost, ali i odvažnost.

Naočale od recikliranih materijala

Cijena: 1.120,00 kn 

FILA – SFI083

Prakticirate li sportske aktivnosti predlažemo ovaj unisex sportski model sunčanih naočala. Izdužen, obli prednji dio naglašen je FILA logotipom ugraviranim na gornjem dijelu naočala, a model je dostupan i u varijanti kristalne boje. Ovaj model naočala fantastičan je odabir za sportske outfite, odlična zaštita od vjetra i garantiran ultra trendi modni dodatak.

Jedan neobičan oblik

Cijena: 895,00 kn

Foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci