Ove jeseni biramo torbe hrvatskih dizajnera koje nose kvalitetu i unikatan pečat
O

Ljeto i ljetni mjeseci se polako približavaju kraju, dani se skraćuju, jutra i noći su prohladne, jedino bi ovi topli dani možda mogli barem malo zadržati ljetni ugođaj. Međutim, kalendar i vrijeme pokazuju drugačije, pokazuju da se jesen ipak odlučila vratiti. Kao što svako godišnje doba donosi svoje čari koje određeni pojedinci iskoriste na razne načine, tako i jesen ima svoje posebnosti zbog kojih su se hrvatski dizajneri torbi svakako vratili za šivaće mašine i pomoću kojih nam pripremaju zanimljive torbe koje će biti neizostavan dio ove jeseni.

Potražili smo nekoliko zanimljivih modela i dizajnera, a moramo naglasiti kako se ove jeseni posebna pažnja stavlja i na ruksake, pa će njihovi ljubitelji biti posebno oduševljeni.

Tako ruksake možete potražiti kod brenda Bags by Kristina, iza čijeg se imena krije hrvatska fotografkinja Kristina Fazinić, koja se nakon dugogodišnje fotografske karijere odlučila okušati u modnom dizajnu. Od ruksaka žute boje koji viču jesen, do torbi u raznim bojama, Kristinin je rad samo jedna od naših preporuka.

Adriana Rajčić Design još je jedna omiljena „destinacija“ što se torbi tiče, a na njezinom smo webu uočili preslatke ruksake za mame i kćeri kojima nećete moći odoljeti.

Osim žute, narančasta je još jedna boja koja najavljuje jesen. Upravo se ova boja, uz brojne druge, našla u asortimanu brenda ADsign by Ana Dorotić. Posebno se ističu aktovke kojima ćete svoj outfit upotpuniti dozom autentičnosti i profinjenosti.

Aleksandra Dojčinović ime je iza još jednog uspješnog hrvatskog brenda LeiLou. Kako je svaki brend poseban na svoj način, tako i LeiLou stvara svoj asortiman s dozom bezvremenske profinjenosti i elegancije unutar kojega će svatko nešto odabrati za sebe.

Osim jesenskih boja, postoje i materijali koji najavljuju hladnije dane. Osim pletenih, udobnih majica, za oko su nam zapele i pletene torbice od recikliranog pamuka raznih boja i veličina brenda Mara Li bags. Preslatke torbice izrađuje vlasnica brenda Martina Vasari, a pregledavajući Instagram i Facebook stranicu, teško bi nam bilo odlučiti se samo za jednu.

Vidimo da ove jeseni ideja i kreativaca ne nedostaje, izbor je zaista veliki i na nama je da odaberemo omiljeni stil, Instagram i Facebook stranicu i uživamo u jesenskim modelima i bojama naših novih torbi.

Fotografije: Društvene mreže navedenih brandova

Pripremila: Marina Pilar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci