Otvoren je Tramontana Mall, lijepi početak ambicioznog Tramontana Exclusive Living projekta
O

Već danima na Kvarneru se priča o novoj shopping adresi. Tramontana Mall jučer je i službeno otvorio vrata, a gužva od jutra i pune vrećice potvrda su da je upravo jedna ovakva priča nedostajala Opatiji.

Tramontana Mall dio je atraktivnog Tramontana Exclusive Living projekta i možemo to tako opisati, prvo poglavlje koje se nestrpljivo čekalo. Centar ima sve potrebno za svakodnevicu i uz laku dostupnost te velik broj parking mjesta ispunjava prve uvjete svakog kupca.

Tramontana Mall, vjetar novog poslovnog projekta

Na adresu Tošina 16 na Voloskom, već od 8 sati pohrlili su mnogi, a dočekala ih je super atmosfera koju smo i sami osjetili! Otvorenje je započelo svečanim rezanjem vrpce koju su zajedno prerezali gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i član Uprave Plodina Luka Ćurković koji je, u ime tvrtke, uručio vrijednu donaciju u iznosu od 8.000,00 eura Mjesnom odboru Tošina. Plodine su kupce i darivale torbama, zakuskom i pićem, a kupci su imali priliku zavrtjeti kolo sreće koje im je donijelo i bonus nagrade. U ritmu DJ-a Luce Montecchija i pod voditeljskom palicom Marija Lipovšeka Battifiace, energija je bila odlična!

Isto je bilo i na ostalim prodajnim mjestima centra koja su za kupce pripremila brojna iznenađenja, popuste i nagrade, a posebno je atraktivan bio rad opatijskog gradonačelnika na blagajni provg dm-a u Opatiji. Gradonačelnik se sjajno snašao, a napomenimo kako je sav promet prodajnog centra na dan otvorenja od 10:00 do 11:00 sati, kada je gradonačelnik Opatije volontirao na blagajni, donirao Gradu Opatija za obnovu dječjeg igrališta Tošina u iznosu od 15.585,00 eura.

Plodine

Program se nastavio i u poslijepodnevnim satima Tramontana Mall Volosko partijem koji je uz izvrsnu gastro ponudu ponudio glazbene nastupe Dražena Turine Šajete i klape Tramuntana, dok su voditelji “Đurđa i Franko” zabavili brojnu publiku na svoj prepoznatljiv način. U službenom dijelu partija investitor Zoran Maržić je naglasio kako je ponosan na cijeli tim koji je sudjelovao u ovoj fazi projekta koji je dovršen u svega devet mjeseci i podsjetio da je trgovački centar dio projekta Tramontana Exclusive Living koji će u svojoj završnoj fazi postati multicentar vrhunske estetike, udobnosti i funkcionalnosti uz gym, spa, vanjski bazen s lounge-om i restoranom. Maržić je, u duhu današnjih darivanja, uručio opatijskom gradonačelniku ček na 8.000,00 eura kao donaciju za MO Tošina.

Pod sloganom “Se ča ti rabi”, Tramontana Mall spremno odgovara na potrebe kupaca i posjetitelja. Raznolikost prodajnih mjesta odlično prati potrebe i odgovara na zahtjeve svakodnevice.

STILUETA REELS VIDEO: 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stilueta.net (@stilueta)

Radno vrijeme Tramontana Mall-a (Tošina 16, Volosko) je od 8:00-21:00, Plodine iznimno rade od 7:00 -21:00 sati.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci