Otkrivamo tajnu lijepe i njegovane kose Linde Lukežić
O

Jedna od prvih stvari koju zapazimo na drugima je frizura, lijepa, njegovana i uredna kosa odaje dojam kako se radi o osobi koja drži do sebe, a odlazak na frizuru svakoj ženi u trenu popravlja dan.

Jedna od Riječanki koja je prepoznatljiva po svojoj bujnoj i predivnoj kosi je dizajnerica Linda Lukežić. Linda ima i liniju rajfova koji su vrlo atraktivni i ne čudi da je kreacijama dodala i modni detalj koji joj i samoj izvrsno pristaje.

Pitanje njege kose Linda je prepustila Kati Brozinčević, studio Kate koja je Lindi dala i preporuku za kućnu njegu.

Na preporuku Kate (Studio Kate) počela sam koristiti Subrina Professional Echoes šampon i regenerator. Kako Kate kaže: i kod kuće moramo imati profesionalnu njegu isto kao u salonu! Prirodni proizvodi na bazi organskog kakaovog, karite i mango maslaca izvrsno pašu mojoj kosi koja je inače suha. Već više od mjesec dana koristim Echoes proizvode, a kosa mi je nahranjena i sjajna. Već nakon prvih par primjena primijetila sam razliku. Meni je inače kosa jako bitna, uvjek nosim dugu valovitu kosu i ne volim velike promjene jer smatram da je moja prirodna kosa najljepša upravo takva kakva jest. Moje kućne beauty rutine su vrlo jednostavne. Kvalitetan šampon i regenerator, povremeno maska i na vrhove malo arganovog ulja je sve što mi je potrebno. U ove ljetne dane more i sol dodatno isušuju kosu tako da je Kate odmah prepoznala što je potrebno mojoj kosi i hvala joj na tome!

S Kate Brozinčević nas veže suradnja i prijateljstvo i upravo ovaj dio – i kod kuće moramo imati profesionalnu njegu jako nam je poznat koliko nam ga je puta ponovila. O Lindinoj kosi i preporuci i sama nam je otkrila: 

Linda je na korištenje dobila Echoes prirodnu liniju šampona i regeneratora poznatog branda Subrina Professional. Potpuno prirodna linija – bogata organskim kokosovim uljem i ceramidima (obnavljaju slomljenu vlas). Njena kosa je gusta i ima jako čvrstu i kvalitetnu vlas. Uvijek volimo preporučit profesionalne linije kada se radi o njezi kose kod kuće. Takvi proizvodi su kvalitetniji te koncentriraniji. Kosa je sjajnija, zdravija, ne masti se često te je boja dugotorajnija. Kod pranja kose je bitno – linija kojom njegujemo kosu (bojana, dehidrirana, oštećena,s klona mašćenju te perutanju) – 2 do 3 puta šamponirati ovisi koliko se nečistoće nakupilo na kosi.

Lindina je kosa nakon mjesec dana korištenja postala elastičnija, sjajnija i boja joj je postojanija. U ponudi imamo iz iste linije ECHOES boju za kosu bez amonijaka koja sadrži 5 hranjivih maslaca i ulja – organski kakao maslac -mango maslac -karite maslac – kokosovo i kukui ulje. Kosu čini izuzetno sjajnom, hidratiziranom, podatnom i mekom. Idealna boja za osobe kojima je potreban oporavak i dubinska hidratacija.

Njegujte kosu jer ona je doista kruna izgleda, znaju to i naše sugovornice koje su nam otkrile svoje dojmove i iskustva, ali i korisne savjete!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci