Otkrivamo sve partnere našeg prvog Stilueta4Kids događanja
O

Disco za djecu “FunTime” nalazi se na adresi Titov trg 10/a u centru Rijeke te je mjesto gdje vaši mališani mogu proslaviti rođendan, ali i sudjelovati u raznim kreativnim radionicama koje se održavaju. Zanimljiva lokacija nas je pridobila te smo upravo zato odlučili upravo ovdje organizirati prvo događanje posvećeno djeci.

Nakon odabira lokacije bilo je jasno da moramo pružiti neki zanimljivi sadržaj. Našem se pozivu rado odazvala Plesna skupina Lorena koja ima najslađe polaznice i preslatke koreografije, a za novu sezonu ostao je još vrlo mali broj slobodnih mjesta, za sve upite slobodno nazovite  095/396-7776.

Naše je događanje uveličala i Alma Zolotić, Alma ima zlatne ruke, predivno oslikava odjevne komade, a sa 6 kreacija predstavila je mini kolekciju svog branda Alma Arts.

OPG Pačić pod motom „Nepce zna što hoće, neretvansko povrće i voće!“ svakodnevno u riječkom ZTC-u donosi svježe voće i povrće, a odnedavno i džemove i sok od šipka, ljubaznosti i kvaliteti teško je odoljeti,  zlatna dolina Neretve u Rijeci nešto je što bi svima preporučili!

Dugo surađujemo s riječkim brandovima Piko i Tonka te nam je posebno drago što su na prvi poziv prepoznali naša nastojanja i vrlo rado se odazvali pozivu. Nakon plesa, igre, mode, djeca su veselo prionula degustaciji!

Pokrovitelj događanja je i riječka agencija World Traveler, iako se daleka putovanja nekad čine kao “nemoguća misija”  s malom djecom, sve je u dobroj organizaciji. Putovanja ostaju kao najljepše obiteljske uspomene, a Tajland ima brojne mogućnosti koje će djecu oduševiti, očarati i zabaviti!

Obitelj je temelj društva. Sretno djetinjstvo ispunjeni trenucima i emocijama nešto je što svaki roditelj želi za svoje dijete/djecu. Nastavit ćemo u ovom smjeru, prvi/testni  put išli smo bez najave, ali pratite nas, sada znamo da smo na dobrom putu i jedva čekamo novo izdanje! 

Napomena: Želite li biti dijelom priče, imate ideju za nas, prijedlog suradnje po pitanju STILUETA4KIDS događanja javite nam se na redakcija@stilueta.net.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci