Otkrivamo sve o Skulpturalnom Face Lifting tretmanu – prirodnoj i bezbolnoj metodi transformacije i pomlađivanja lica
O

Nedavno smo na Stilueti predstavili Holistički beauty studio AYA. Veliko nam je zadovoljstvo pobliže vam predstaviti vrhunski tretman koji ova beauty adresa u centru Rijeke jedina ima u svojoj ponudi u Rijeci i na Kvarneru.

“Aya prva u Rijeci, nudi duboko transformirajuće iskustvo Bukalne masaže, Kako bih usavršila ovu inovativnu metodu i dovela je u Hrvatsku otputovala sam u Francusku i educirala sam se u Parizu gdje sam imala priliku učiti od svjetski poznatog ruskog gurua i majstora za lice Yakov Gershkovic-a, Čovjeka koji je osmislio metodu i čiji su klijenti svjetski poznate zvijezde i političari.”

                                           Damira broz, vlasnica aya studija

 

Intra oralna dubinska masaža lica uskoro u AyA Studiu!?

Objavljuje AyA – Holistički Beauty Studio u Srijeda, 24. travnja 2019.

 

Znate li da postoji prirodni tretman koji doslovno transformira izgled lica?

Holistička metoda pomlađivanja lica; Sculpturalni Face Lifting lica čiji je autor čuveni izraelski svjetski “majstor za lice” Yakov Gerskovich, veliki je hit u svijetu a odnedavno je dostupna i kod nas u Rijeci.

Naime, Damira Raković, vlasnica AyA holističkog beauty studija u centru Rijeke, prva je hrvatska terapeutkinja koja je učila od Gershkovica i dobila licencu za ekskluzivne tretmane Sculptural Face Liftinga.

Ovu je tehniku majstor osmislio kao potpuno prirodnu i bezbolnu alternativu botoxu, filerima i kiruškim zahvatima.
Lice se ručno masira, kako s vanjske strane, tako i s unutarnje, kroz usnu šupljinu (takozvanom intraoralnom, odnosno bukalnom masažom unutarnje strane lica i obraza koja se provodi u sterilnim uvjetima). Tako se dubinski potiče prokrvljenost i stimuliraju mišići, pa potkožno tkivo i koža postaju zategnutiji i gipkiji, a ten svjež i blistav, smanjuju se bore podočnjaci i podbuhlost. I sam izraz lica se “otvara” jer tretman – koji također obuhvaća vrat i dekolte – potpomaže otpuštanju napetosti i zgrčenosti što nastaju zbog stresa te psiholoških i emocionalnih blokada.

Nakon jednog tretmana izaći ćete s osjetno drugačijim izgledom lica, a nakon kure od desetak tretmana, vaš izgled, izraz i konture lica bit će u potpunosti drugačije. Kada se lice na pravilan način oslobodi starih zapisa stresova, trauma i blokada, ono se prirodno u potpunosti otvara, postaje pomlađeno i koža blista.  Na način, kao da ste posjetili estetsku kirurgiju jer izgledate toliko svježije i drugačije – ali u dobrom pogledu.

Efekt ove neobične masaže je da jednostavan, posebnim tehnikama rada na licu (koje uključuju i dubinsku intraoralnu masažu lica iznutra) postepeno postižemo da se mišići i fascije lica oslobađaju dugogodišnjih kroničnih tenzija, nakon čega lagano podižemo oval lica i tonus kože. Rezultat svega je da lice vraća svoju izvornu vitalnost i sjaj uz to izgledate odmorno i postajete najbolja verzija sebe.

A, najljepše od svega je to što je sve u potpunosti prirodno – nema bockanja, bolova, strahova od narkoze, niti noževa.

Samo opuštanje i uživanje na putu do najljepšeg pogleda u ogledalo ikad…

Face Sculpting metodom putem dubokog rada na licu slojevito otvaramo i opuštamo cjelokupnu muskulaturu i neurološki sustav lica, što posljedično uklanja stres, bore i napetosti s lica i vrata.Ova metoda je savršena za sve vas koji želite očuvati i poštovati ljepotu, zdravlje i sjaj svoje kože na potpuno prirodan način.

Kome je namijenjen tretman?

Ova metoda je savršena za sve žene i muškarce koji želite očuvati i poštovati ljepotu, zdravlje i sjaj svoje kože na prirodan i neinvazivan način.

Bilo da želite očuvati i osvježiti izgled lica, ili želite potpunu regeneraciju i face lifting s dugoročnim rezultatima, nova holistička dimenzija tretmana lica je pravi izbor za vas. Sve se radi manualno i potpuno je prirodno.

Po čemu je Bukalna metoda jedinstvena?

Bukalna metoda jedinstvena je po tome što obuhvaća ne samo rad na površinskoj strani lica već i na unutarnjoj, intraoralnoj/bukalnoj strani usne šupljine.

Time se stimuliraju dublji slojevi mišićnog tkiva što rezultira prirodnim face-lifiting efektom bez krirurške invazivnosti, na području lica, vrata i dekoltea.

Bukalna masaža savršena je alternativa kirurškim metodama face liftinga i za sve vas koji želite prirodan i holistički pristup anti-agingu. No, odlična je podrška i za sve vas koji koristite filere i sl. invazivnije metode jer poboljšava rezultat i ubrzava regeneracijski proces.

Kako izgleda tretman?

Tretman se izvodi na specifičan način, koji zahtjeva duboku prisutnost i posvećenost terapeuta.

Sastoji od dva dijela:

 • Skulpturalni segment vam oblikuje i konturira mišiće lica izvana

 • Intraoralni dio sastoji se od tretiranja mišića bukalne sluznice. (Ovaj dio tretmana se izvodi u rukavicama.)

Benefiti Bukalne Masaže

Estetski:

 • Otklanja napetost lica i vrata
 • Stimulira limfnu drenažu i protok krvi i kisika što potiče prirodnu proizvodnju kolagena
 • Poboljšava tonus mišića lica
 • Definira konture i oval lica
 • Umanjuje podbradak
 • Smanjuje nastajanje bora
 • Reducira natečene i tamne sjene oko očiju
 • Poboljšava kvalitetu kože

Antistress:

 • Pomaže otpuštanju psihoemocionalnih blokada često povezanim sa stresom

Terapijski:

 • Otpušta napetost povezanu sa TMZ sindromom
 • Ublažava i uklanja bolove vezane uz neuralgije u području lica
 • Pomaže kod učestalih upala sinusa, glavobolja i migrena
 • Pomaže kod bolova nastalih nakon zahvata dentalne protetike (bolovi čeljusti)

Skulpturalni FaceLifting iskustvo je koje želite probati, a kada ga jednom probate, poželjeti ćete ga ponoviti i čuvati kao dio vaše redovne kozmetičke higijene i ljubavi prema vlastitoj prirodnoj ljepoti, kako unutarnjoj tako i vanjskoj.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska. Preporučeni broj dolazaka je od 6, 8 ili 10 tretmana, no sve ovisi o trenutnom stanju lica i kože.

 

Više o tretmanu i AyA studiju pogledajte na službenoj internetskoj stranici: aya-holistickistudio.hr  i Facebook stranici: AyA Holistički Beauty Studio.

Naručiti se možete putem: 051/374-725 ili 098/9432-654. Studio je otvoren od ponedjeljka do petka od 10:00-20:00h te subotom od 09:00 do 14:00 sati.

Autori teksta: Mihaela Blažević za AyA Studio

Fotografije:  AyA Studio

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci