Otkrivamo imena dizajnera koji će se predstaviti na CITY 45 20 manifestaciji!
O

CITY 45 20 u sklopu Ljeta na Gradini ove godine dolazi u dva izdanja, 14.srpnja vrijeme je da KID’S EDITION modnu reviju koja počinje u 10 sati.

Dan ranije, 13.srpnja uživat ćemo u glamuru, kreativnosti, stilu, unikatnim radovima hrvatskim dizajnera!

Evo tko nam sve dolazi predstaviti svoje kolekcije stvorene za ljetne dane i noći!

LUSSO COUTURE

Lusso Couture predstavit će mini kolekciju unikatnih haljina i kaftana “Golden Hour” dizajniranu za ljeto 2019. Modeli iz kolekcije vrlo jednostavno se mogu transformirati iz dnevnog u večernji “outfit”, a sve kombinacije pratit će i Lusso Couture rajfovi!

ANDREA ANIĆ PROFOUND APPAREL

Andrea Anić Dokmanović  donosi retrospektivu dizajna ljetne kolekcije, dio sa Ljubljana Fashion Week-a, kao i nove PMS hit ljetne haljine koje su stvorene i za one dane u mjesecu kad se ne osjećaš baš najbolje, “Obučeš haljinu i opet si moćna” poručuje Andrea!

HUNIĆ DESIGN SISTERS

Sestre Hunić čuvarice su baštine u modi, kreativno spajaju elemente tradicije s modernim dizajnom, a na Gradini će uz haljini predstaviti i šešire te cekere sa svojim potpisom kao i matching kombanacije!

SALLY ATELIER

Džana Ravlić i tim na Gradinu donose glamuroznu kolekciju koja slavi ženstvenost. Cvjetni detalji, raskošne tkanine i atraktivni modeli prošetat će pistom s najljepšim pogledom na našu Rijeku.

TRGOVAČKO-TEKSTILNA ŠKOLA RIJEKA

Učenice Trgovačko-tekstilne škole donose  kreacije koje pršte mladenačkom energijom, kreativom i kvalitetom. Ljubav prema modi utkana je u svaku kreaciju generacije koje će jednom pisati modne priče Grada

ANIMA M.

Iz Istre nam dolazi ANIMA M. brand koji će predstaviti kolekciju Joie de Vivre, prava radost života i rapsodija boja, jedva čekamo vidjeti što nam sve sprema istarska dizajnerica Mirna Posavčević.

MIRNA SIŠUL ART

Umjetnica prepoznatljivog izričaja, Mirna Sišul nedavno je predstavila kampanju koja prvi put donosi modu s njezinim potpisom, a premijerno predstavljanje imat ćemo na Gradini koja voli spoj umjetničkog i modnog izričaja!

FLOWER FASHION DESIGN TI ME AMI

Kako izgleda kad cvjetne dekoracije postanu dio nosive kolekcije otkrit će 50 SHADES OF FLOWERS kolekcija  s potpisom Ti me ami, maštovitosti i razigranost obilježja su mode i ono što žele potaknuti u svakoj ženi!

Ali, ni to nije sve… posebna haljina, puno lijepih elemenata, photo cornera, vidimo se uskoro! Manifestacija se održava pod generalnim pokroviteljstvom DR Vivian’s Anti Aging seruma.

CITY 45 20, 13. srpnja, u 19 sati, ulaz slobodan za sve posjetitelje.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci