Otkrivamo ambasadore projekta #eudaimonia2020 i što donosi White Party by Fidelio!
O

Prošloga tjedna otkrili smo tko su prve ambasadorice projekta Eudaimonia koji je nakon tri godine prvi put za izdanje za nadolazeću 2020. godinu uključio i žene! SANJA, ANJA I INES predstavile su se u Fidelio odijelima, a iz marketing tima branda tima su tim povodom najavili kako sa ženskim odijelima kreću od jeseni te je ovo premijerno predstavljanje! Sada je vrijeme da nastavimo s dobrim vijestima!

Osim navedenih dama, družili smo se i s markantim ambasadorima Eudaimonia projekta.

Ovaj dio kampanje za 2020. godinu sniman je u Poreču, u Villi Polesini kao i na otočiću Sv. Nikola na kojem se nalazi ekskluzivni Valamar Isabella resort. Vrijeme je da otkrijemo i tko su Fidelio muškarci!

Marko Miš, direktor hotela Valamar Riviera otkrio nam je kako je užitak nositi odijelo po mjeri,  a isto su nam potvrdili i Kristijan Arian Janko, poduzetnik te Viliam Prodan, poduzetnik i poznati rally vozač!

Marko Miš
Viliam Prodan
Kristijan Arian Janko

Ambasadori dolaze iz Istre, a i najavni Eudaimonia party prvi put održat će se upravo u regiji koja oduševljava ljepotom, bogatstvom, povijesti i kulturom.

Istra u sebi ima jednu kvalitetnu eudajmonističku notu i odlična je baza eudajmonističkog uživanja!

Ove nedjelje, 16. lipnja, očekuje nas svečano predstavljanje najavne kampanje projekta Eudaimonia 2020 u prekrasnim vrtovima porečke Ville Polesini. Riječki lifestyle koncept Gentlemen’s Shop, na čelu s Damirom Mateškovićem, donosi projekt Eudaimonia čiji je osnovni cilj širenje ideje o životnoj filozofiji usmjerenoj na balansirano uživanje u blagodatima života, osobni rast i sreću po mjeri svakoga od nas.

Andrea Terzi brine da odijela pristaju savršeno!
Kristijan, Viliam i Marko odlično su utjelovili eudajmonistički duh u Fidelio odijelima!
Tim koji stoji iza i ispred objektiva!

Ekipa Gentlemen’s Shopa je povodom predstavljanja ove najavne kampanje osmislila pravi eudajmonistički festival pod nazivom White Party by Fidelio, koji će 16. lipnja u porečkoj Villi Polesini objediniti inspirativne ljude, Fidelio odijela po mjeri, Bottega prosecco bar, Hendrick’s gin bar, Diplomatico rum bar, Vina Laguna wine bar, Ludwig’s beer bar, voda Ona te Aroma D’Oro coffee bar i na taj način bogatim asortimanom uzvanicima omogućiti pravu gastronomsku rapsodiju aroma i okusa.

Villa Polesini, ovaj dragulj iz 19.stoljeća savršena je lokacija za elegantna i ekskluzivna događanja kao što je White party by Fidelio!

Za odličnu opuštenu ljetnu atmosferu pobrinut će se DJ na vinilima Mato Kokich, a za dekoracije ove luksuzne destinacije tik do mora, cvjetni studio Flores. Kako bi se gosti potpuno bezbrižno prepustili uživanju i proveli idiličnu nedjelju okupanu porečkim suncem, organizatori su se pobrinuli u suradnji sa spomenutim pomno biranim partnerima i sponzorima projekta koji časte uzvanike ovim eudajmonističkim slavljem. Sudeći po odabranoj lokaciji i najavljenom sadržaju, čeka nas jedna nedjelja za pamćenje.

Foto: Ivor Mažar

Odjeća: Fidelio odijela po mjeri

Frizure: 4look i Gentlemen’s Shop

Make up: Mladenka Vraneković

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci