Ostanimo zdravi – sve što trebate za ponovno otvaranje frizerskog salona
O

Nakon tjedana koje su frizerski i kozmetički saloni proveli zatvorenih vrata, s oduševljenjem je dočekana najava da 4. svibnja ponovno započinju s radom. Svima nam je jasno da u novoj realnosti puno toga neće biti kao što je bilo prije pa će tako i odlazak frizeru izgledati drukčije. To će posebice utjecati na organizaciju i način rada frizerskih i kozmetičkih salona koji će morati poduzeti brojne mjere kako bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje svojih klijenata.

Znamo koliko je teško posljednjih tjedana i mjeseci doći do maski, rukavica, dezinficijensa i svih ostalih potrepština za zaštitu od koronovirusa pa je odlična vijest da sve za ponovno otvaranje frizerskog ili kozmetičkog salona možete pronaći na www.4lookstore.com u obliku jednog potpunog i zaista povoljnog start paketa koji uključuje vizire za zaštitu lica, troslojne kirurške maske, jednokratne mantile za šišanje i bojenje, jednokratne pregače za frizere, papirnate ručnike, nitrilne rukavice, sredstvo za dezinfekciju ruku te sredstvo za dezinfekciju ravnih površina i stakla. Paket za ponovno otvaranje frizerskog salona dostupan je direktno na https://www.4lookstore.com/proizvodi/akcije uz besplatnu dostavu, a svi proizvodi dostupni su za naručivanje i pojedinačno.

Čuvajmo se i pobrinimo se da svi ostanemo zdravi poduzimajući sve mjere zaštite i predostrožnosti, a sve što vam treba dostupno je iz sigurnosti vašeg doma u nekoliko klikova, zato požurite na www.4lookstore.com.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci