Ortodoncija Marelić predstavlja svoje divne ambasadore  
O

Protekla godina bila je izazovna, u ponekim trenucima napeta. Odraslima je bilo lakše shvatiti da je sve prolazno i da će doći trenuci kao nekad, međutim mlađe generacije itekako su osjetile težinu promjena, izostanak druženja, jedno vrijeme koje je nepovratno uzelo komadić mladosti.

Međutim, kako stara uzrečica kaže – Nakon kiše uvijek dolazi sunce, život uvijek donese razloge za osmijeh.

Vrući ljetni dani pružili su poznatu nam bezbrižnost i staro-dobri osjećaj sreće.

Osjećaj sreće i veliki osmijeh ovoga ljeta imaju prekrasni pacijenti Ortodoncije Marelić! Stvarni i zadovoljni pacijenti najbolji su ambasadori ovoga tima, a osmijeh kojim blistaju u svojim svakodnevnim trenucima s lakoćom su pokazali ispred fotoobjektiva Studia Kontuš!

Oni su: RUBEŠA PATRICIJA, MAČINKOVIĆ HANA, CRNJAK KORINA, MEDVED TEA, ŠARGAČ CHIARA, ŠPOLJAR SARA, TURAK DINO, CVITAN ROKO

Zar nisu predivni?! Iz Ortodoncije Marelić i ovim putem zahvaljuju na povjerenju i sudjelovanju (posebne zahvale idu i roditeljima) te ističu kako ih je oduševila njihova energija, neposrednost, dobronamjernost i profesionalnost. Moramo priznati i nas je obuzela energija ove tople priče i kampanje!

Ova nas kampanja podsjeća i na važnost strpljenja u životu. Ambasadori poznatog riječkog brenda svoj su lijepi osmijeh čekali određeni period, a svi smo čekali ljetne užitke jako dugo.

Na kraju sve dođe na svoje, a uz kvalitetan tim kao što je Ortodoncija Marelić rezultati su uvijek fantastični!  Pratit ćemo i dalje rad uspješnog tima i naravno – javljati vam novitete! 

Fotografije: Studio Kontuš

ORTODONCIJA MARELIĆ 

Centar Zagrad
Marije Krucifikse Kozulić 1, 3. kat
51000 Rijeka
Tel. +385 51 332 332
E-mail: info@ortodoncijamarelic.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci