ZTC

Nedjelja jutro, Villa Ružić na Pećinama, rashlađeni ljetni riječki dan. I naše prvo događanje u jutarnjim satima. Doručak je najbitniji obrok u danu, a često ga preskačemo i zapostavljamo. Upravo smo ovim događanjem htjeli podsjetiti na dobre i zdrave navike, počevši od doručka.

ZTC

Dobar početak dana odličan je temelj za sve ono što nas čeka i to smo htjeli prenijeti ovim okupljanjem. Dodajmo tome i da nas najviše čitaju u jutarnjim satima uz prvu šalicu kave ili čaja i zaokružili smo priču.

Svijeće za photocorner nosi potpis MareArt. Naš doručak uveličao je 101% catering koji nam je pružio raspodiju okusa, uz već vjernog partnera PIK Rijeka. Kažu da je kava neizostavni dio hrvatskog doručka, nama je podršku pružio Domagoj Trusić i Hug & Punch Coffee Co.

Morali smo misliti i na nekavopije, uz prirodne i atraktivne Sultan Drinks sokove uživali smo u različitim okusima, a događanje je prepoznao i novi i vrlo perspektivan riječki brand Voda ONA.

S nama je bila i Bottega, savršeni mjehurići čine svako događanje – savršenim! 

Dobra i zdravka navika su putovanja, šire horizonte, daju nove perpektive i mijenjaju neke naše okvire, podršku nam je dala nova turistička agencija iz Rijeke World Traveler specijalzirana za putovanja na Daleki istok.

Kako bi sve naše gošće i gosti dobili još korisnih i zdravih savjeta pobrinuo se Dr Vivians’ Anti Aging serum tim koji je predstavio proizvod za žene i muškarce.

S nama je bio i Avon koji neprestano pomiče granice u beauty industriji, ali i potiče neke vrlo plemenite akcije u našoj zajednici.

Uz naočale optike Viktor Shahini saznali smo koji modeli su idealni ovoga ljeta od početka pa do kraja dana.

Sretni smo što smo ostvarili suradnju i sa brandom Odeata Ceramics, keramika je oduševila naše goste i ručni rad i ljubav koja se ocrtala u svakom detalju.

Medea Market Sindik i Mateo Žmak učinili su svoju glazbenu čaroliju.

Zahvaljujemo svima na potpori, prijateljstvu i suradnji, sve što radimo radimo sa srcem  u nadi da stvaramo kvalitetne sadržaje kako u virtualnom tako i u stvarnom svijetu.

Posebna zahvala ide gospodinu koji nam je bio izvrstan domaćin, Teo de Canziani, hvala Vam! Villa Ružić prava je bajka. Vaša Stilueta.

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar