Stilueta u posjeti: Luxury event u Viktor Šahini optici
S

Rijeka je grad po mjeri. Dovoljno velik da se stalno nešto događa, otvara i pobuđuje interes, a dovoljno mali da za brendove koji dugo postoje i rad temelje na obiteljskim vrijednostima i modernim načelima, svi znamo.

Jedno od takvih mjesta je Optika Viktor Šahini. 

Viktor Šahini

Prva  privatna optika na ovim prostorima. Obiteljska tradicija koju njeguju od 1966. godine stvorila je trajnu vrijednost kvalitete i generacije zadovoljnih korisnika. Gospodin Viktor Šahini najbolji je brend ambasador Optike koja je uz mlađe članove tima dobila svježinu i novi polet.

Spoj tradicije, kvalitete i inovacije pokazao se kao najbolja sinergija ove uspješne poduzetničke priče.

U subotu je održan luxury event na kojem su predstavljeni novi modeli naočala brenda Prada. Riječanke i Riječani rado su se odazvali subotnjem druženju koje je uz fine zalogaje i Bottega mjehuriće bilo odličan uvod u još jedan lijepi vikend na Kvarneru.

Bottega Veneta, Versace, Gucci, Furla, Armani, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Moschino, Tiffany & CO samo su dio imena koje ćete pronaći u Optici Viktor Šahini.

Zanimljiv novitet je i Smart Shopper, virtualno ogledalo uz koje kupovina postaje #levelup iskustvo. Uz vrlo jednostavno sučelje lako ćete pronaći idealne naočale koje pristaju vašem obliku lica, boji kose, tena i stilu.

Novost u radu Optike je i autorski brend dioptrijskih naočala Viktor Šahini koji će se uskoro predstaviti na tržištu. Ekskluzivno smo zavirili u dio kolekcije Viktor Šahini i možemo potvditi kako originalnosti, kolorita i upečatljivosti neće nedostajati!

Fotografije potpisuje Ivor Mažar.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci