Kad mi suprug učestalo “krade” naočale, a Optika Damir u tome prepozna priču!
K

Brak uključuje dijeljenje imovine i to je svima jasno.

Neka vas ne iznenadi prva rečenica, neće biti naglog senzacionalističkog zaokreta, iako bi tako nešto itekako bilo čitano, ali kako sam nedavno i jednom potencijalnom klijentu napisala – Mi imamo na Stilueti standard. Volimo ga i držimo ga se.

Tako da od senzacije i žutila, na žalost nekih, ništa. Nema. Kriva adresa. Ali ono čega ima u našem privatnom životu je jedna nova situacija. Uz dijeljenje obaveza oko djece i posla, očito se pojavilo i sheranje naočala. Nije me to veselilo na početku, ali… čitajte do kraja.

Naime, od kraja ljeta sretna sam vlasnica jednog modela naočala za sunce brenda Damir Tau. Sve to ne bi bilo toliko zanimljivo da te naočale više nosi suprug nego ja. Mudra kakva jesam, smislila sam taktiku. Kupit ću njemu drugi model i dobiti priliku nositi opet naočale koju obožavam. Svoje naočale!

Što mislite je li taktika uspjela? Djelomično! Ivor još uvijek nosi moje naočale, ali sada ja nosim njegove. Love and marriage. Ovo se toliko svidjelo Sanji Lujić Pirc iz Optike Damir da se svaki put smijala kad bi nas skupa ili zasebno srela u gradu da se upalila i lampica.

Sanja ima dobar osjećaj za PR i poput mene zna da je autentičnost sve te je predložila da snimimo kampanju. Ja sam, naravno :D, odmah bila za, Ivor se nećkao, ali budimo realni je li imao izbora?! Imao je jedan uvjet, a to je da iza objektiva bude njegova kolegica Iva Znaor i evo nas!

Između sastanaka, a prije odlaska po mlađe dijete u školu, zaigrali smo se i uživali.

Onaj koji se NE ŽELI fotkati i na kraju mi uzme trenutak. 🙂

Na svim fotkama nosimo iste modele naočala kako bi evo i službeno pokazali da je to sasvim OK. Modeli koje ćete pronaći u Očnoj Optici Damir imaju unisex notu i pristaju svakom licu. Ono što moram naglasiti je da su iznimno lagani i ugodni!

Drage žene, evo vam ideje, “kupite naočale dragom”, a u biti kupite ih sebi. Vrijedi i u obratnom smjeru. Ne morate nam zahvaliti za ovu dozu mudrosti, malo se i šalim, ali ako tražite sunčane ili dioptrijske naočale, ne šalim se kad kažem da priliku date ovom timu u RK RI.

Zahvaljujem na neobičnoj suradnji i prilici da svoje poslovne obaveze zamijenimo i malo zaustavimo! Kako to na kraju svih kampanja bude idu zahvale beauty i stilističkim timovima, mi to nemamo. Imali smo super osobu iza objektiva i Sanju koja je vrijedno dodavala naočale.

Ipak, preplavila me zahvalnost. Zahvaljujem samo svim našim poslovnim partnerima koji nam daju priliku da radimo što volimo, uživamo, stvaramo i… dobro vidimo!

 

Fotografkinja: Iva Znaor

PRIJAŠNJA TEMA – POSJETILI SMO OPTIKU DAMIR U RIJECI

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci