Potraga za dioptrijskim naočalama s Mirelom i Isabellom u Očnoj optici Damir u Rijeci
P

Ono bitno srcu očima je nevidljivo, rekao je Mali princ, upisao se u književnost i živote generacija i generacija. Ipak, dok brinemo da je srce sretno i mirno, moramo brinuti da i svijet oko sebe opažamo jasno i precizno.

Sigurno već naslućujete da imamo izvrsnu preporuku! I dobro naslućujete! Očna optika Damir nalazi se u RK RI, na drugom katu, i čim ju često imamo na Stilueti znate da je odlična.

Prosinac je jedan specifičan mjesec u godini, a specifična je i situacija kad prvi put osjetite da je vrijeme za dioptrijske naočale. Optika Damir ima svoj adut, vrhunskog optometričara koji će specificirati dioptriju i nakon toga spremni ste potražiti okvir koji će pristajati vašim crtama lica i karakteru. Ovo nije samo tekstualna preporuka već životna jer i u našim redovima imamo ekipu koja je baš s ovim timom prošla ovaj proces.

Mi smo se u slatkoj potrazi za naočalama pridružili Mireli i Isabelli koje su dočarale kako naizgled slični modeli pristaju drugačije svakoj od njih. Djevojke su uživale i iako smo brinuli hoće li ih škljocaji aparati fotoaparati omesti u potrazi, to se nije dogodilo. Ali, dogodila se kemija s modelima dioptrijskih naočala i brzo smo shvatili – Ovdje doista svatko može pronaći pravi model naočala!

 

Očna optika Damir ima veliku ponudu svjetski poznatih brendova,  uz svoj već prepoznatljiv brend Damir Tau, asortiman se neprestano i širi.

Mirela i Isabella otkrile su nam kako su lako i brzo pronašle svoje favorite, a ne sumnjamo da ćete isto tako lako svoj model dioptrijskih naočala pronaći i vi.

U mjesecu koji nas posebno dira i donosi posebnu emociju donesite dobru odluku. Ne čekajte Novu godinu, vaš vid neka vam bude prioritet. Mali princ dobro govori da se srcem dobro vidi, ali da Malom princu trebaju naočale, mi bi ga odmah uputile u Očnu optiku Damir!

IZ ARHIVE – Jeste li pročitali tekst Kako mi suprug krade naočale, a Optika Damir u tome prepozna priču? Pročitajte ga sada!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci