Opet se nose šiške! Usudite li se?

Stalno pratimo trendove, kako u modi tako i u beauty svijetu. Frizura je ono što nas čini posebnima i na što volimo paziti – da nam je kosa uvijek njegovana, zdrava i da je ‘svaka dlaka na svom mjestu.

Često se volimo držati jedne ‘statement’ frizure za koju znamo da nam dobro stoji i ne volimo previše izlaziti iz zone komfora, ali ne vidimo razlog zašto se koji put ne bi poigrali s frizurama i bojama, kosa nam ionako raste!

Zadnjih nekoliko mjeseci su nam šiške opet hit u svijetu kose i moramo priznati taj nam se trend jako sviđa, ali nam je uvijek teško odlučiti se na taj korak i odrezati ih. Sve žene uglavnom vole šiške duljine kao i ostatak kose, i one zapravo najsporije rastu i one su prve koje su na ‘udaru’, najviše ih tretiramo i peglom i figarom ali su i na prvom mjestu kod vanjskih uvjeta – recimo od sunca. Najveću muku nam predstavlja njihov ponovni rast ali nema straha jer ih uvijek možemo lijepo stilizirati.

Ako se premišljate da ih odrežete, donosimo vam inspiraciju zbog koje ćete htjeti i same uzeti škarice u ruke i baciti se na posao.

U trendu su šiškice poput ‘zavjesica’, dakle da nam oblikuju lice i daju mu posebnu dimenziju. A uz predivnu njegovanu prirodnu smeđu kosu su pravo osvježenje.

Kada malo skratite šiškice i kada isfenirate kosu dobijete dodatnu punoću na volumenu.

Ne smijemo zaboraviti i na klasične šiškice koje super izgledaju na svaki frizuru.

Ako imate rijetku kosu a želite kraće šiškice, nema straha, odlična i cool frizura!

A kada već skratite šiškice, mogli bi i ostatak kose ošišati stepenasto jer na taj način dobivate bogatiji volumen same kose.

Posebno dobro izgledaju šiške koje isfenirate ili ukovrčate figarom na van odnosno na suprotnu stranu od lica.

Još jedan primjer stepenaste kose i šiška!

Ako se odlučite na izvlačenje blayage pramenova osvježite frizuru skraćivanjem šiška!

Na kratku bob frizuru totalno pašu.

Uz crni bob nešto kraće šiške će upotpuniti ovaj urbani i cool look.

Ako ne želi predrastičnu promjenu – skratite ih tek toliko.

Na dugu plavu kosu divno izgledaju, nije potrebno uvijek fenirati i kovrčati kosu da bi dobro izgledale.

Wow! Nema do njegovane i voljene kose.Stvarno izgledaju d

Na bakrenu kosu su se šiške izvrsno uklopile.

Ovaj messy look šiške upotpune.

Gledajući ove fotke i mi dolazimo u napast da odrežemo šiške jer stvarno super izgledaju na sve boje kose i sve frizure! Ako ste se dvoumile, mi glasamo da ih odrežete, ukoliko se pravilno brinete za vašu kosu – one će vrlo brzo narasti!

Foto: Instagram kadirdonmezofficiial pipsqueekinsaigon jasminecgonzalez georgia_pantali rachelwstylist amy_courtens danewakefieldhair coupedanvers bobhairdaily howdygmornin olgakursitis happykatalina halo_and_co catwomenn hirohair

Naslovna foto: Instagram @danewakefieldhair @jasminecgonzalez @catwomenn

Prethodni tekst – REVERSE OMBRE JE TREND ZA ONE KOJI VOLE BITI DRUGAČIJI

novosti

povezani članci