ZTC

Sigurna sam da se Zara nalazi na brojnim listama “omiljenih trgovina” te vjerojatno i same često posjećujete ovu trgovinu u potrazi za novim, modernim krpicama po prihvatljivim cijenama. Nedavno je Hrvatska dobila mogućnost web trgovine što je shopping u Zari učinilo još slađim. Naime, Zara je poznata po ograničenim količinama odjeće i modnih dodataka koji se gotovo na tjednoj bazi zamjenjuju novim kolekcijama, što potragu za savršenim komadom čini vrlo izazovnom jer su nerijetko vaše veličine u trenu rasprodane. Sada preko web stranice možete razgledati još veću ponudu od one u trgovinama. No, ono što mnogi ne znaju jest da Zara ima jednako impresivnu trgovinu posvećenu isključivo uređenju doma odnosno interijera. 

Ponovno se radi o trendi komadima, ali i bezvremenskim klasicima koji neće u potpunosti isprazniti vaš novčanik. Sve od asortimana za kuhinju, preko uređenja kupaone do spavaće sobe, dekoracija, svijeća i vaza dostupno je u trgovinama i web shopu. 

Nova jesenska kolekcija imena Botanical garden u trenu će vas razoružati finim, romantičnim linija, nježnim cvjetnim uzorcima i umirujućim rasponom boja uz pokoji akcent zemljanih tonova. Savršena ponuda kojom možete u trenu obogati svoj interijer te unijeti dašak jeseni. Moramo priznati da su ove magične fotografije nove kolekcije dodatan izvor inspiracije pri uređenju svojeg doma. Prepuštamo vas mašti i kreativnosti, javite nam svoje favorite iz Zarinog Home WEB SHOPA.


Pripremila: Katja Grubiša

Izvor: zarahome.com

Kancelarija bar