Omiljene šalice za kavu kavomiljenice Ane Fatić
O

“Iza svake uspješne žene stoji značajna količina ispijene kave”Stephanie Piro

Današnji dan započinjemo jednom zanimljivom temom koja se izričito ne tiče kave, ali je usko vezana uz nju – jer jutro započinjemo slatko, uz omiljene šalice za kavu splitske blogerice Ane Fatić, poznatije pod Instagram imenom ana_with_instalove.

S ljubavlju prema kavi se rađaš, a zatim je i postepeno razvijaš jer samo pravi kavoljupci znaju koliko ti šalica kave može popraviti dan. Tako je i Ana već na početku prvog razreda gimnazije otkrila svoju ljubav prema kavi i od onda se ona samo razvijala i rasla.

“Jutro je definitivno idealno vrijeme za, kako kavu volim nazivati, *eliksir života*, ali ipak najdraže su mi one duge kave vikendom.” 
Da bi kava bila savršena postoji mnogo faktora koji utječu na to, od teksture, okusa, dodatka šećera i mlijeka pa sve do predivnih šalica u kojima je poslužena, a mi priznajemo da ispijanje kave u predivnim šalicama zaista daje poseban gušt i zato ih Ana ima mnogo, da bi svaki dan mogla uživati u ovom doživljaju.
“Jednostavno ih obožavam i brojim ih toliko da ih više ni ne brojim. Volim ih rotirati i često mijenjati. Definitivno daju poseban gušt i šušt svakoj kavi posluženoj u njima.”

Na pitanje koja joj je omiljena šalica priznaje da su joj trenutno to dvije šalice brenda Chia cups Filipe Šorko, ali da ujedno to nikad nije jedan definitivan i konačan odgovor, jer svakim danom otkrivamo nešto novo i što će nam se svidjeti u budućnosti, tko zna!

Svatko od nas ima svoje posebne rituale i način na koji pije kavu i oni se razlikuju od osobe do osobe, ali u jednom se svi slažemo – simpatične šalice za kavu daju poseban gušt ovoj omiljenoj navici mnogih Hrvata, a za kraj Ana nam je otkrila i kakvu kavu ona voli.

“Crna, bez dodataka. Jednostavno crna.”


Foto: privatni arhiv

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci