Omiljena riječka shopping oaza ZTC slavi rođendan uz zanimljiv program
O

Riječki ZTC u rujnu slavi rođendan, pa su tako 9.9. i 10.9. u znaku slavlja i zabave!

Oba dana je pripremljen super program u kojem će uživati i mali i veliki!

Program 9.9.2023.

Tijekom cijelog dana:

Kviz nagradna igra za posjetitelje pod nazivom „Ljubav je to”. Tražit će se parovi da odgovore točno na 3 pitaja. Pitanja se odnose na njihovo međusobno poznavanje. U igri mogu sudjelovati bilo koja dva para (bračni, ne bračni, prijatelji, prijateljice)… jer sve je to ljubav.

Posjetitelji će biti nagrađivani poklon bonovima ZTC-a, nagradama trgovina te brendiranim platnenim vrećicama ZTC-a „Ljubav je to”.

Gost- voditelj je Davor Jurkotić, poznati voditelj i sudionik show-a „Zvijezde pjevaju”.

Gosti kviza su i legendarni Đurđa i Franko iz „Casabiance”. Koliko se oni poznaju ili ne poznaju pokušajte pogledati a da  se ne nasmijete!

Sretna vrata nagrađivanje kupaca poklon bonovima ZTC-a. Kroz vrata će „na silu” pokušati proći Đurđa i Franko, a možda dođe i Slavica.

Plavi svijet – STEM igralište za djecu – svijet u kojem djeca uživaju u nestrukturiranoj igri kojom se potiču znatiželja, razmišljanje, snalažljivost u rješavanju izazova i timski rad. Djeca opremu koriste za slaganje, kombiniranje i istraživanje.

Program 10.9. 2023.

Prijepodne:

TikTok/Influencer – radionica i panel. Radionica zanimljivog sadržaja u kojoj će se uči kako izraditi video sadržaj veće vidljivosti i bolje primijećenosti na društvenim mrežama. Gost panela je influencer Marco Cuccurin.

Mini talent show – je show u kojem se djeca natječu svojim talentom za jednu od nagrada ZTC-a, bilo da je riječ o pjevanju, plesanju, glumi ili nekom drugom talentu. Djeca od 6-16.g. mogu se prijaviti putem prijavnica na info pultu, najkasnije do 5.9.

Štuleri, maskote, žongleri i cirkusanti

Mala radionica žongliranja

Nastup klape

Poslijepodne :

Dječja predstava „Anabanana” koja tradicionano okupila dječicu u ZTC-u.

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC.HR
Tel: +385 51 561 014

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst –Tri savršena ljetna parfema pronašli smo u ZTC-u, u Mülleru

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci