Olival predstavio SUPER Tan proizvode za samotamnjenje
O

Proljeće je tu, skinuli smo teške slojeve odjeće sa sebe i počeli razmišljati o tome kako preplanula koža izgleda mlađe i atraktivnije, brončani ten nas čini vizualno vitkijima, a nesavršenosti na koži manje su vidljive.

No, kako smo svi jako dobro upoznati s činjenicom da samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti, ali i koliko su odlasci u solarij štetni, počinjemo tragati za alternativnim metodama, a tu su proizvodi za samotamnjenje postali najjači saveznici žena u postizanju brončanog i preplanulog tena.

SUPER Tan proizvodi

Pomno prateći i slušajući želje svojih vjernih korisnika, ali i prateći trendove, Olival ususret ljetu predstavlja novu liniju proizvoda za samotamnjenje – SUPER Tan.  

SUPER Tan losion za samotamnjenje SUPER Tan pjena za samotamnjenje pružaju prirodno preplanuo, osunčan i brončan ten bez izlaganja suncu.

SUPER Tan losion za samotamnjenje odlikuje lagana tekstura obogaćena prirodnim uljem badema, ekstraktima oraha, mrkve i kakaovca, vitaminom E te beta-karotenom, snažnim antioksidansom koji koži pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, smanjuje njihov učinak na starenje kože te potiče stvaranje melanina koji ubrzava tamnjenje kože, ali joj pruža i prirodan, zdravi sjaj.  Kombinacija ekstrakta oraha, mrkve i kakaovca kožu će bogato nahraniti, naglasiti tamniju boju tena te omekšati suhu kožu i pružiti joj potrebnu vlagu.

SUPER Tan pjena za samotamnjenje nemasne je i pjenaste teksture koja se s lakoćom upija u kožu, sadrži ekstrakt mrkve i glicerin koji dodatno njeguju preplanuli ten i neodoljivog je mirisa kokosa. 

Bitna je priprema kože

Ključ prekrasne brončane boje i pravilnog korištenja proizvoda svakako je efikasna priprema kože. Idealno bi bilo 24 sata prije korištenja proizvoda napraviti piling cijelog tijela. Odstranjivanje mrtvih stanica kože i svih sitnih nepravilnosti vrlo je važno kako bi se SUPER Tan losion ili pjena mogli ravnomjerno nanijeti i to od stopala do bokova, trbuha, ramena i vrata. Korištenjem i losiona i pjene koža postupno tamni tijekom 6 do 8 sati, a nanošenje se može ponavljati do postizanja željenog učinka.

Preplanuli ten svakako se preporučuje održavati uobičajenim losionom ili uljem za tijelo.

Korištenje SUPER Tan losiona i pjene za samotamnjenje siguran je, brz i učinkovit put do   preplanulog tena, ali nikako ne smijete zaboraviti kako upotreba ovih proizvoda i prekrasna brončana boja vaše kože nisu zaštita od sunčevih zraka i da je korištenje proizvoda sa zaštitnim faktorom obavezno.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci