Old Pilot’s gin x Chozen praline prava su poslastica!
O

Čokolada je nedvojbeno najpopularnija slastica na svijetu, za koju se još kaže kako je sreća koja se jede. Pruža utjehu bez izgovorene riječi, a bez nje je mnogima život jednostavno nezamisliv. U moru bezbroj različitih čokoladnih okusa i izgleda, praline imaju posebno mjesto u srcima svih čokoljubaca, a kada im, uz razna divna punjenja, dodamo i najbolji svjetski gin popularnog hrvatskog brenda Old Pilot’s, rezultat je neočekivan i apsolutno fantastičan.

Suradnja Old Pilot’s gina i zagrebačke čokoladne radionice Chozen vlasnika Dražena Zeljkovića, rezultirala je savršenim spojem visokokvalitetne čokolade i gina okrunjenog titulom najboljeg gina na svijetu, na najprestižnijem svjetskom natjecanju IWSC, u kategoriji ‘London Dry Gin’. U kutijici Old Pilot’s x Chozen pralina nalazi se 12 komada ručno oslikanih, oblikovanih i napunjenih čokoladnih zalogaja. Sama kutija također je vizualno atraktivna sama po sebi, omotana zaštitnim papirom koji na sebi nosi prepoznatljivi znak ovog brenda – avion. Razne kombinacije okusa s Old Pilot’s ginom proizvedene su najmodernijim tehnikama pripreme čokoladnih bombona, a garantirano će pružiti ultimativni gastro užitak čak i najzahtjevnijim čokoljupcima. Chozen je, pri izradi pralina, koristio Old Pilots Barrel Aged i London Dry gin, kako bi stvorio 3 neodoljiva okusa. Praline od badema odlično pašu uz London Dry, dok original mliječna čokolada izvlači najbolje iz Barrel Aged. Tu je i karamelizirana mliječna čokolada za dodatni slankasti “kick”.

Još jedna slatka suradnja puna fantastičnih okusa dolazi iz radionice Sweet Gabi by Ana Herović;  praline s originalnom čokoladom i ganache-om od Old Pilots Gina. Ova choc-delight gin pralina spoj je vrhunske čokolade i Old Pilot’s gina, a definira ju čisti, pure okus, kakav niste imali prilike probati do sada. Čokoladni brend Sweet Gabi popularnost je stekao svojom gin-tonic tortom, stoga je suradnja s ekipom iz Old Pilot’s bila neminovna. Posebnost ovih pralina je u pomno odabranim namirnicama i spajanju kvalitetne čokolade i Old Pilot’s gina, što ih čini neodoljivo kremastima. U pralinama su dvije vrste čokolade s visokim postotkom kakaa, kakao maslacem i prirodnom vanilijom, uz dodatak čokoladne kreme i naravno, Old Pilot’s gina. Kao i prethodne, dolaze u lijepo zapakiranoj kutijici, s motivima aviona i jednom mudrom životnom izrekom.

Uz već spomenuti London Dry, Barrel Aged te Art Edition, praline su još jedan u nizu uspješnih proizvoda poznatog dvojca, Hrvoja Bušića i Tomislava Anadolca. Ovi ekskluzivni čokoladni bomboni proizvedeni u Hrvatskoj, rezultat su dugogodišnje ljubavi prema kvalitetnoj čokoladi i svakodnevnom razvijanju novih okusa proizvedenih u čarobnim čokoladnim radionicama. Obradujte svoje najmilije, ili možda sebe, za nadolazeće Valentinovo, sljedeći rođendan ili pak na posve običan dan, bez neke posebne prigode, ovim slasnim čokoladnim kutijicama sreće i uživajte u savršenom spoju dva omiljena okusa te usput doživite novu razinu višestruko nagrađivanog Old Pilot’s gina. Jer… “U životu ima važnijih stvari od čokoladnih pralina, ali ne u ovom trenutku…!”

Obje vrste Old Pilot’s pralina dostupne su na web shopu: https://duh-u-boci.com/shop/cokoladni-bomboni/praline-old-pilots/.

Foto: Nikola Matić

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci