NaslovnicaINSPIRACIJADOBRE IDEJEKnjigu Okruženi narcisima Thomasa...

zadnje objave

Knjigu Okruženi narcisima Thomasa Eriksona morate pročitati!

Ljubitelji dobrog i korisnog štiva, ovo je preporuka za vas! Okruženi narcisima knjiga je koja će vam pomoći bolje razumijeti karaktere i aktere oko vas. Prilagođena današnjim vremenima u kojima smo istovremeno prisutni online i u stvarnom životu, knjiga otvara oči i pojašanjava dobro ponašanja.

Živite li u narcisovoj sjeni?

Iscrpljuje li vas njihovo stalno zahtijevanje pozornosti, apsolutno uvjerenje da imaju pravo (čak i kad ga očito nemaju), odlučnost da čine što žele (neovisno o utjecaju na druge) te zbunjujuća potreba da kontroliraju sve i svakoga oko sebe?

Nova knjiga Thomasa Eriksona potaknut će vas na razmišljanje otkrivajući vam što narcisa pokreće i kako izići na kraj s njim a da se u tom procesu potpuno ne iznurite. Uz pomoć bihevioralnog modela opisanog u knjizi Okruženi idiotima, Erikson vas opskrbljuje potrebnim alatom za hvatanje ukoštac ne samo s narcisima oko sebe, nego i sa svakidašnjim narcizmom koji prožima sve vidove današnjeg doba društvenih medija.

Pridržavajući se praktičnih savjeta iz knjige Okruženi narcisima oslobodit ćete se narcisovih okova i ostvariti sretniji, puniji i uspješniji život.

O autoru knjige Okruženi narcisima:

Thomas Erikson popularan je pisac knjiga iz psihologije, bihevioristički i komunikacijski stručnjak, predavač, rukovodstveni trener i pisac krimića. Vodi konzultantsku tvrtku s naglaskom na mijenjanju ponašanja u različitim vrstama organizacija te svake godine obučava brojne izvršne direktore iz poslovnog svijeta.

Njegove knjige iz serijala Okruženi idiotima/psihopatima/lošim šefovima postigle su nevjerojatan uspjeh i prevedene su na više od četrdeset jezika.

Stilueta darivanje

Darujemo jedan primjer knjige i šaljemo na vašu adresu! Ostavite nam u komentaru na našoj Fb stranici ispod ove objave odgovor na pitanje što na Stilueti volite čitati? Jedan odgovor ćemo nasumično odabrati, a knjigu šaljemo na vašu adresu. Darivanje traje do 24. 02. 2022. i vrijedi na području RH.  Ime sretne dobitnice/dobitnika objavit ćemo kao update članka.

Čestitamo Gordani Prpić! Javite nam se u Stilueta FB inbox! 

Nakladnik: Poetika, cijena knjige: 129,00kn

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE