Ogroman odaziv Riječana i Riječanki na ZTCaffe s dr. Rankom Rajovićem
O

Na ZTCaffeu, projektu koji je započeo 2017. godine, se ove subote doslovno tražila stolica više. Kako je cilj projekta dovesti nove i zanimljive goste pomoću kojih ZTC svojim građanima daje mogućnost da upoznaju osobe iz javnog života na sasvim drugačiji i prisniji način, tako je ovoga puta gost ZTCafeea bio dr. Ranko Rajović, liječnik i autor NTC (Nikola Tesla Centar), vizionar, odličan govornik i prije svega otac koji je uz sve to jedan od najvećih autoriteta na ovim prostorima kada je riječ o odgoju i obrazovanju djece.

Njegovim brojnim člancima i govorima kojima je pridonio području razvoja i odgoja djece, može se pridružiti i prepun hall ZTC shopping centra kojega su ispunili Riječani i Riječanke željni nove perspektive i novog znanja kada je riječ o odgoju djece.

Pozorno se slušalo i pažljivo se pratilo sve što je dr. Ranko Rajović govorio čime je Rijeka još jednom dokazala da je uvijek spremna za nove goste i stjecanje novog znanja te se radujemo trećem izdanju ZTCaffea koje zasigurno neće razočarati.

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci