ZTC

Našu dragu Teu Marasović koja se krije iza brenda PEEJET imali smo prilike upoznati i predstaviti našim čitateljima. Mlada djevojka, skromna i simpatična na ideju o pokretanju vlastitog brenda došla je sasvim slučajno. Slučajno ili ne Tea danas gradi svoj brend s kojim potpisuje ručno oslikane tanjure iz kojih nećete jesti, već ukrasiti svoj dom. 

ZTC

Ovog puta Tea nas je iznenadila zanimljivim tanjurom s 3D motivom kakvog još nismo imali prilike vidjeti. Razmišljala je kako da svoj brend podigne na višu razinu i da bude zanimljiviji, a u tome je i uspjela.

“Ideja mi je odmah kliknula sa legendarnom Fridom Khalo i njenim cvijećem za koje sam smatrala da će biti odličan primjer za isprobati 3D elemente. Pokazalo se da je stvarno efektivno i u potpunosti mijenja priču o običnom tanjuru.”

Mi se u potpunosti slažemo s Teom, Frida zaista je bio odličan prvi pokušaj i jedva čekamo vidjeti što će nam dalje spremiti. A za sve vas koji još ne znate Teu i brend PEEJET više možete saznati na linku, ali i na Instagram profilu.

Foto: PEEJET

Pripremila: Stilueta

 

 

Kancelarija bar