Odlična zaštita od sunca s potpisom branda koji jako volimo – Dermalogice
O

Konačno! U laboratorijima Dermalogice smislili su nešto što osviještene žene već dugo priželjkuju – kremu za zaštitu od sunca sa zdravim i hipoalergenim filtrima, koja se razmazuje i upija poput najluksuznijeg fluida. Ako brinemo o zdravlju kože, skloniji smo birati kreme s tzv. mineralnim filtrima. Oni, za razliku od kemijskih sastojaka za zaštitu od sunca, ne izazivaju alergije jer ostaju na površini kože i ondje stvaraju fizičku barijeru koja odbija sunčeve zrake. No biranje ove zdravije opcije dosad je značilo da ćemo plažom hodati s ružnim bijelim mrljama na koži – jer se mineralna zaštita, zbog veličine čestica, ne može upiti.

No više ne moramo birati između estetike i zdravlja jer su stručnjaci iz laboratorija Dermalogice otkrili način kako doskočiti tom problemu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, minerali su postali nevidljivi, lako se razmazuju, a krema prodire u kožu i, zahvaljujući posebnim sastojcima, hrani je, umiruje i hidrira. Krema je primjerena i za najosjetljiviju kožu, a pruža zaštitu i od UVA I UVB zračenja s faktorom 30, ali i plavog svjetla raznih zaslona, koje je također štetno za kožu.

Krema se bazira na inovativnom pripravku cinkovog oksida, jednog od najučinkovitijih minerala u obrani od sunca, a obogaćena je bioaktivnim kompleksom ljekovitih gljiva koji smanjuje crvenilo i suhoću kože te antioksidansima iz zelenog čaja koji sprečavaju oštećenja na najdubljim razinama.

Sunčeva svjetlost, pokazuju istraživanja, od svih je faktora najzaslužnija za starenje kože. Stoga mineralnom zaštitom iz Dermalogice podignimo nježni, no učinkoviti štit, dok uživamo u onome što sunce daje – radost, toplinu i sam život.

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci