Odlična vijest! BIPA u ponudi ima dostavu!
O

Preko 2.000 proizvoda iz BIPA asortimana  dostupno putem aplikacije Wolt. U nekoliko klikova, korisnici će moći odabrati artikle iz široke ponude BIPA proizvoda za osobnu njegu, njegu kućanstva i dekorativne kozmetike. Proizvodi će im biti dostavljeni u najbržem roku.

BIPA i Wolt započeli suradnju

Wolt je u 2021. godini napravio ogroman iskorak u trgovački kanal prodaje na našem tržištu. Sva nastojanja prepoznala je BIPA koja svoje aktivnosti kontinuirano usklađuje s potrebama kupaca.

„U BIPI strateški ulažemo u digitalizaciju naših poslovnih procesa, uz stalni razvoj  asortimana, što nas čini efikasnijima i usredotočenima prema našim kupcima, s ciljem da zadovoljimo sve njihove potrebe. Zadovoljstvo nam je najaviti početak suradnje s Woltom, koja je za nas u BIPI izrazito važna kao dio naše dugoročne strategije razvoja alternativnih prodajnih kanala i iskorak u online trgovinu. U BIPI je kupac uvijek na prvom mjestu i u tom smislu ćemo i dalje razvijati određene segmente i prilagođavati našu ponudu.“ istaknuo je Marijan Bošković, član Uprave BIPA Hrvatska.

Dostava dostupna u 11 gradova

„BIPA, kao i Wolt, znatno ulaže u korisničko iskustvo i ponudu, te vjerujemo da ćemo zajedno ostvariti odlične rezultate. Naša ideja je da sve što korisnik poželi, može pronaći na Woltu i uz par klikova dobiti dostavljeno do svojih vrata za samo 30 minuta. Iznimno nam je bitna kvaliteta naše usluge, to je nešto na što smo konstantno maksimalno fokusirani.  Osim toga osluškujemo potrebe naših korisnika u što se uklapa i naša želja za suradnjom s BIPOM. Proizvodi iz segmenta drogerije su poprilično traženi od strane korisnika, pa s asortimanom BIPE lijepo zaokružujemo dosadašnju ponudu na našoj aplikaciji.“ izjavio je Marko Rubelj, Head of retail, Wolt.

Dostava BIPA proizvoda putem aplikacije dostupna je u 11 gradova diljem Hrvatske!  To su Zagreb, Samobor, Zaprešić, Velika Gorica, Varaždin, Osijek, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Zadar i Split.

Ponudu BIPE pogledajte na linku.

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci