ZTC

Trgovina Uberi ovo nalazi se u centru Rijeke, u Jedrarskoj ulici 8b, a već  je dugo omiljena  Riječankama i Riječanima jer pruža i mogućnost dostave hrane subotom u našem gradu i okolici (od Novog Vinodolskog sve do Mošćenićke Drage).

No, ovoga proljeća imaju puno razloga za zadovoljstvo, konačno je omogućena dostava diljem Hrvatske,  bazirano na brojnim upitima koji su stizali vrijednom timu, a koji se zalaže za kvalitetan izbor certificiranog ekološkog izbora  namirnica, voća i povrća.

Dostava na razini  Hrvatske funkcionira vrlo jednostavno, na vama je da do ponedjeljka odaberete namirnice putem jednostavnog i preglednog WEBSHOPA, namirnice u Uberi ovo stižu  srijedom te se pakiraju, a već drugog dana su na vašoj adresi!

„Jako smo zadovoljni jer smo pronašli kvalitetnog partnera, kurirsku službu kojoj je briga o kupcima na prvom mjestu i koja brine o paketima i o roku isporuke kako bi roba stigla svježa na vašu adresu“, poručuju iz Uberi ovo.

Nakon narudžbi internetskim putem, robu kao i trošak dostave kupac plaća po preuzimanju, a iz Uberi ovo poručuju kako im je jako bitna povratna informacija i  savjeti kupaca, ali i kako su spremni reagirati na sve reklamacije jer je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu, stoga ne čudi da se odnos razvija i u prijateljstvo u želji obje strane da obiteljima pruže samo najbolje i najzdravije namirnice.

Dostava na području  Lijepe naše već je krenula, a prvi dojmovi su odlični. I naša urednica Marija Mažar iz prve ruke svjedočila je kako izgleda Uberi ovo dostava u njenom domu i oduševljeno nam otkrila:

„Uberi ovo donosi velik izbor domaćih i ekoloških namirnica, majka sam dvoje male djece i naravno da mi je želja pružiti im samo nabolje. Varijanta dostave je izvrsna, sve ono što smo naručili stiže nam na kućni prug,  a djeca jedva čekaju zaviriti u naš paket i odmah probati voće. Odmah po primitku paketa, u našem su se domu jele banane, cijedio sok od naranče i limuna, a već razmišljam kako bi, nakon dugog vremena, za vikend mogla konačno napraviti zeljanicu sad kad imam najbolje sastojke zahvaljujući ovom timu.“

Hrana koju unosimo izrazito je bitna za sve što obavljamo, naša preporuka je Uberi ovo, pogotovo sada kada su poslovanje proširili na cijelu državu više nemate opravdavanje da si pružite najbolje i što je odlično – paket vam stiže na vašu adresu, u vaše ruke!

Subotom dostava funkcionira na području Rijeke i Kvarnera, a četvrtkom na razini cijele Hrvatske, uživajte u kupovini!


UBERI OVO  Jedrarska ul. 8B, 51000, Rijeka

KONTAKT: 091 450 6190

Kancelarija bar