NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOOdabrali smo tri savršena...

zadnje objave

Odabrali smo tri savršena jesenska outfita domaćeg branda TARA FASHION!

TARA Fashion domaći je brand namijenjen ženama u svim prilikama. Uz hrvatsku kvalitetu i dizajn, Tara Fashion odlikuje bogat asortiman za sve prilike, Tara prati ritam žena kroz svakodnevne obaveze te pronalazi savršene kombinacije za dnevne, poslovne, ali i večernje prilika. 

TARA fashion modni je brend nastao kao prirodan put dizajnerice Marije Fresl koja preko dvadeset godina radi u modnom biznisu. Nakon godina upravljanja pogonom i timom koji je šivao, krojio i dizajnirao za mnoge poznate strane i domaće dizajnere, odlučuje se izraziti svoju viziju odjeće primjerene ženama. Iz te velike ljubavi prema kreiranju i stvaranju nastaje i TARA fashion.

Slogan wear your story TARA fashion modne marke ostavlja slobodu ženama da same kreiraju svoj stil te TARA Fashion kreacije nose na svoj način i u skladu sa svojim životnim stilom, te uživaju u njihovim transformacijama ovisno o dobu dana i prigodi.

Modeli TARA fashion branda specifični su što se uklapaju u stil kako mladih djevojaka tako i zrelih dama, a uz to njeguje se i slow fashion pristup modi, brinući na taj način o ekološkoj održivosti i stvarajući pri tom modele koji su nosivi i više sezona. Taj flow prate i sve nove kolekcije koje se mogu nadograđivati na prethodne, dajući tako kupcima ovog brenda i dodatnu vrijednost ulaganja u svoj stil i garderobu, nasuprot potrošnim trendovskim i jednosezonskim modnim filozofijama.

 

Pred objektivom Ivora Mažara našla se Katia Kuharić.

Jesen kao glavna inspiracija i predivni TARA FASHION modeli, imamo još jednu lijepu modnu priču na našoj Stilueti!

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE