NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOU sklopu važne proslave...

zadnje objave

U sklopu važne proslave saznali smo koji sve proizvodi nose oznaku “Odabrale mame”

Matis Absolute Lounge u Zagrebu je bio mjesto velike proslave petog rođendana projekta Odabrale mame.

“Koristimo priliku zahvaliti se svim uzvanicima koji su nas počastili svojim dolaskom i nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja te da vam je svima bilo lijepo s nama. Zahvaljujemo i svima ostalima koji su dio naše priče ali su bili sprječeni doći na našu proslavu. Posebno se želimo zahvaliti sudionicima naših goodie bag-ova koji su bili krcati i vrlo zahtjevni za nošenje. Vjerujemo da su svi koji su uložili fizički napor da ih ponesu svojim kućama na kraju bili zadovoljni raznolikim sadržajem pobjedničkih proizvoda.”

U kratkom službenom dijelu večeri prikazali su najbolje ocjenjene proizvode i usluge iz 2020. i 2021. godine, jer tih godina nismo imali priliku napraviti to uživo, kao i nagrađene proizvode i usluge ove 2022. godine.

A proizvodi koji ove godine ponosno ističu oznaku ‘Odabrale mame’ su (abecednim redom):

abc sir, Agristar čajevi, Brita vrčevi za filtriranje vode, Cekin Marinato Kids, Citroen, Clarum listovi za pite i savijače, DAR biljni napitci, Electrolux perilice rublja, Fanola domaći keksi, Fortia funkcionalni jogurti, Immortella eterična ulja, Iso sport, Kanaan flips, Kaufland hipermarketi, KiK textilien trgovine, Konzum odjel pekarnice, Kravica kraljica  trajno i sviježe mlijeko, Lenor omekšivač rublja, Müller drogerije, Multiplus card, Pampers pelene, Podravka paštete, Podravka trajne suhomesnate kobasice, Poli hrenovke, Poli posebna, Prima namještaj, Ravlić mesnice, Ravlić autohtone suhomesnate delicije, Signal Kids paaste za zube, Vegeta natur mješavine začina i Vindi juice 100%.

Odabrale mame je projekt koji niže uspjeh za uspjehom i nailazi na odobravanje okoline! Prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu. Oznaka “Odabrale mame” je ujedno i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge – jer mame znaju što je najbolje!

Oznaka “Odabrale mame” je i nagrada proizvođačima čiji su proizvodi pronašli put do srca majki, kao i ocjenjenim pružateljima raznih usluga. Timu želimo puno sreće i naravno pri kupovini – tražimo oznaku “Odabrale mame” jer mame znaju najbolje! 

Prethodni tekst – DM ŽENSKOM UTRKOM OSIGURANO VIŠE OD 144.000 KUNA ZA MEDICINSKE UREĐAJE

Tekst, foto: PR

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE