Od poklon bonova do konkretnih ideja, u ZTC-u smo pronašli super poklone za Valentinovo
O

Još dva dana i stiže nam jedna posebna nedjelja. Jasno nam je svima da se ljubav slavi svaki dan i oni koji se vole ne trebaju poseban povod da voljenu osobu razvesele, iznenade, ugode joj, ali ipak.. (To ali uvijek se uplete u svaku priču)... Ali ipak Dan zaljubljenih je onako djetinjasto sladak te svaka žena  i muškarac vole primiti neki znak pažnje. Činjenica i gotovo.

Kako bi vam pomogli s last minute idejama zaputili smo se u nama omiljeni trgovački centar, onaj koji ima sve na jednom mjestu, a ima i Covid Compliant 19 certifikat koji jamči sigurnu kupovinu, dakle ima sve. Govororimo dakako o ZTC-u!

Prvo što vam možemo preporučiti je ZTC poklon bon, dolazi u tri vrijednosti i u sebi nosi i taj jedan wow efekt iznenađenja, ali i priliku da voljenoj osobi pružite slobodu i odabere si ono što možda mjesecima priželjkuje! Ovo je poklon bez greške!

Ako ipak želite preuzeti inicijativu i poklon odabrati sami, ne brinite i tu uskačemo sa preporukama! Naša je potraga krenula od trgovine VITAPUR prekrasne posteljine, papuče, ukrasni jastuci, ručnici, kućne haljine, torbe u nadi da ćemo uskoro putovati, pronašli smo jako puno odličnih ideja!

Posteljine su snižene, pronaći ih možete po cijeni od 269,94 kn
Crvene papuče su 54,90kn, roze papuče 79,90kn

 

UKrasni jastuk Vitapur Premium 45,00kn
5 godina garancije i cijena na popustu 439,96kn

Postoji još jedna trgovina koja se nalazi na 11 etaži, a namijenjena je muškarcima. JEORDIES ima super ideje, od pulovera, cipele, odijela po promo cijenama, remena, košulja, leptir mašni i kravata, muškarci sve više vode računa o svom stilu i zato je ova trgovina must visit kad kupujete nešto za voljenog  muškarca!

Leptir mašne su 170,00kn
Cijena košulje je na sniženju 134,97 kn
Cijena cipela na sniženju je 359,97 kn

Idemo dalje! Napuštamo -1 etažu i ispred nas ukazanje! OPTIKA ANDA! Dioptrijske i sunčane naočale koje prate trendove, a bogat asortiman donosi slatki izazov – koje izdvojiti? Neke osobe vole klasiku neke vole istaknutije modne detalje  uključujući naočale, a ovdje ćete sigurno pronaći model koji će se svidjeti vama dragoj osobi. Ili je možda vrijeme da ugodite sebi? Dobre naočale bezvremenska su investicija i traju i traju..

Lijevi modeL Gucci 3220,00kn, desni model 3350,00kn
Lijevi model Saint Laurent 2740,000kn, desni model DG 2120,00kn
Velik izbor, odlična usluga, Anda!

Nakon naočala, odluka je pala! Kakva bi to lista preporuka bila, a da preskočimo DOUGLAS parfumeriju? Baš za Valentinovo?! Tu si pogrešku nismo mogli dozvoliti, a jednom kad smo ušli, jedva smo otišli! Parfemi, cveni ruževi, lakovi za nokte, Kylie kozmetika, ljubazni tim sve nam je rado objasnio i shvatili smo vrlo brzo – Ovo je mjesto koje žene obožavaju i lako ćete pronaći znak pažnje koji će izmamiti osmijeh na lice i sjaj u očima. Plus, neodoljivi parfemi za muškarce, ovdje možete pronaći doista sve za te slatke beauty trenutke.

Vrlo popularna kozmetika dio je ponude Douglas parfumerije u ZTC-u
Lijepo upakirani setovi za nju i njega te odlični parfemi
S crvenim detaljima nema greške

Ljubitelji gadgeta, tehnologije, novih uređaja svoju će sreću pronaći u MOBILCENTAR A1 prodajnom mjestu. Novi pametni telefoni prava su čuda tehnologije, a gadgeti će oduševiti sve one koje vole inovacije!

Novo! Music Cap 129,00kn
Pametni telefoni danas imaju sve atraktivnije funkcije, a bogat izbor čeka vas u Mobilcentru A1!

Zapadni trgovački centar ima sve na jednom mjestu. Bogatu ponudu centra oplemenjuju neprestane nove kolekcije trgovina koje su cjenovno prihvatljive, a vrlo atraktivne. Briga o kupcima koja je na prvom mjestu dodatna je motivacija radi koje kad se o kupovini na Kvarneru radi uvijek biramo ZTC. I svakodnevno, i za Valentinovo!

Uživajte u vikendu i dozvolite si biti malo sladunjavi i Valentinovsko razigrani, život mora biti sladak u tako nekim posebnim trenucima!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci