Stilueta u posjeti: Očna optika Damir iz Rijeke slavi četrdeseti rođendan!
S

Grad koji teče uvijek ima priču više! Posjetili smo Očnu optiku Damir koja se nalazi u samom srcu grada, u Robnoj kući RI i saznali da u ponudi imaju vlastiti brend, ali i popuste povodom velikog i važnog, četrdesetog rođendana!

Obiteljske tvrtke uvijek stvaraju na jednoj posebnoj povezanosti te njeguju tradicionalne vrijednosti kojima se volimo vratiti i koje volimo isticati. Ugoda, toplina, nenametljiva dobodošlica! Tako ukratko možemo opisati prve dojmove, a Očna optika Damir, uvjerili smo se i sami, stavlja interese i zadovoljstvo klijenata na prvo mjesto, njeguje inovaciju, stručnost osoblja i visoku kvalitetu usluge.

Visoko obrazovani stručnjaci rade na najboljoj svjetskoj opremi, a sve u svrhu postizanja vrhunskog proizvoda po što pristupačnijoj cijeni.

Pogled će vam privući veliki izbor kvalitetnih okvira sunčanih i dioptrijskih naočala, a vjerujemo kako će vas najviše oduševiti vlastiti brend Damir Tau koji ima bogatu kolekciju dioptrijskih, clip-on i sunčanih naočala.

Damir Tau

Nakon početnih nedoumica – Zar vi imate vlastiti brend? Što to znači imati vlastiti brend naočala? To ste baš vi osmislili? To ste vi i napravili? – dolazi faza apsolutnog oduševljenja. Naočale su jako stylish, ugodne, lagane i recimo to jednom riječju – posebne, a potkrijepit ćemo i činjenicama.

Naočale s riječkim potpisom za ljubitelje ljetnih sportova

Zamislile naočale koje ispunjavaju svoju primarnu funkciju, štite od UV zraka, a istovremeno su lagane, elastične, savitljive i idealne za jedrenje i esktremne sportove. Ne morate zamišljati, pronaći ćete ih u Očnoj optici Damir!

RiMad Torpedo naočale dobile su priznanje Povjerenstva za izbor najboljih inovacija Primorsko – goranske županije. Radi se o korištenju vrhunskih materijala za maksimalnu elastičnost, izdržljivost i minimalnu težinu.

RiMad Torpedo naočale

Clip-in umetak omogućava ugradnju dioptrijskih leća s unutarnje strane, a može se jednostavno ukloniti i vratiti u bilo kojem trenutku. Proizvod dolazi sa zaštitnom futrolom u Damir TAU bojama i premium microfiber krpicom jedinstvenog dizajna. Prednosti ovih naočala su polarizirana leća s antirefleksnim slojem,  teflonski premaz koji čini leću otpornom na maglenje i zadržavanje kapljica mora i znoja te što su u potpunosti otporne na lomljenje.

Osim ovih jedinstvenih naočala, pronašli smo i okvire Leontine i Principi koji dolaze u čak 6 boja, a savršene su i kao dioptrijske, ali i sunčane naočale.

Vjerujemo da će se za ovaj riječki brend još itekako čuti, a za sada vam ja želim pokazati nekoliko modela iz kolekcije Damir Tau koji su mi se najviše svidjeli! Inače, nemam baš sreće s modelima, ali ovi modeli su iznimno ugodni, uopće ne osjećate težinu okvira i imaju onu bezvremensku notu koju volim. Bit ću potpuno iskrena, nisam mogla vjerovati da brend Damir Tau ima toliko modela koji će mi stajati!

Rođendanski popust na brend Damir Tau

Nastavljamo s dobrim vijestima! Navratite u optiku Damir, u RK Ri u Rijeci i iskoristite rođendanski popust od 20% na dioptrijske, sunčane i clip-on naočale iz kolekcije riječkoga brenda Damir Tau.

Za konzultacije s optometristima optike te kontrolu vida možete se naručiti na  051 / 311 117.  Točno određena dioptrija jest važan dio najboljeg, odnosno optimalnog rješenja, baš za vas.

Konzultacije su besplatne, a savjeti koje dobijete stručni! Samo najbolje, za Vaš bolji pogled – poručuju iz Očne optike Damir, RK RI, 2. kat.

A nakon našeg prvog službenog posjeta moramo se složiti. I ne samo to, sada slijedi privatan posjet jer pogled u bolje sutra počinje brigom oko očiju danas.

Jedino ostaje slatki izazov, koji model naočala Damir Tau brenda odabrati?!

 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci