Obišli smo riječki ZTC i pronašli sve što nam treba za školu, ali i zabavu!
O

Zadnji je vikend prije škole! Kupuje se oprema, slažu torbe, razmišlja o jesenskoj garderobi jer, znat će roditelji, izgleda svima kao da djeca spreko ljeta narastu bar nekoliko centimetara!

Idealan je ovo vikend da posjetite Zapadni trgovački centar. Velik broj prodajnih mjesta pripremio je posebne akcije, a sve kako bi  obiteljima uljepšao i olakšsao povratak u školske klupe, ali i vrtiće!

Mi smo posjetili Müller te na odjelu papirnice pronašli sve za savršenu školsku torbu! Naravno, pronašli smo i puno više pa su naši modeli maštali i o putovanju, jedva smo nastavili našu turneju.

Iduća postaja: Hervis. Kreću sportske aktivnosti, boravak u prirodi uvijek je dobrodošao, a treba obnoviti i obuću, zato je ovo mjesto savršeno, sve na jednom mjestu!

Spremni za školu i spremni za sport, našu smo pohod nastavili u trgovini Maras koja u svakom trenu ima putni, poslovni i dječjih program torbi kojima je doista teško odoljeti!

I šećer na kraju Geographical Norway trgovina jer jesenski dani znači da ulijećemo u toplije kombinacije. Tople, ugodne i trendy jakne pronaći ćete u trgovini koja uvijek krije neka nova iznenađenja i zanimljive kolekcije!

Iskoristite vikend, uživajte u kupovini i sretno svima u ponedjeljak kada kreću nove avanture!

Foto: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci