O važnosti svog nastupa i pojavnosti, piše: Sara Jurišević
O

Često smo čuli frazu ”vrijeme je novac”. To je ono što ja opisujem kao motivacija za nešto više. Trenutno vlada kriza, ali neće zauvijek. Sada je najbolje vrijeme za pripreme onoga što dolazi. U ovom trenutku možemo iskoristiti to vrijeme na najbolji mogući način – ulagajući u sebe.

Uvjerena sam da je mnogo vas mislilo o tome da otvori nešto svoje i ponudi svoje proizvode i usluge kupcima kako ne bi ovisili o nestabilnim uvjetima kod poslodavaca. Odlično, onda čitajte dalje!

Osim što pripremate usluge/proizvode morate imati na umu da ih morate prezentirati ljudima. To znači da htjeli ili ne, najčešće za dobro odrađen posao potrebno je eksponirati sebe i pokazati što znamo. Ovo prezentiranje sebe je ujedno i brendiranje. Postajete na taj način poznati i prepoznatljivi potencijalnim kupcima koji će moći spojiti vaš proizvod/uslugu s osobom i tako lakše poslovati s vama jer će imati više povjerenja s obzirom na to da znaju kako izgledate. Nećete vjerovati, ali iako vas osobno ne poznaju ljudi će svejedno osjećati veću prisnost prema nekome poput njih tko se trudi nuditi svoje sposobnosti. Moj je prijedlog onda stvoriti vašu osobnu sliku. To se postiže Analizom boja. Osim što će vam sjajno poslužiti privatno, vaša će vas paleta usmjeriti kako i u poslovnom svijetu iskoristiti svoje boje. Ako ste novi na tržištu ili već poslujete i želite neku promjenu, možete se fokusirati na to. Logo, boje web stranice, vizitke  samo su mali dio toga preko čega možete koristiti svoje boje.

Sve što radite mora biti usmjereno na kupce i njima prijateljski nastrojeno. U tom je slučaju izbor boja vaš savršen saveznik. Ako razmislite o poznatim kompanijama, primijetit ćete da svatko od njih ima boje koje ih krase i predstavljaju iako možda tu ne postoji određena osoba iza loga. No, u vašem slučaju, pokretanje poslovanja može uvelike biti olakšan na ovaj način.

Analizu boja možete vrlo jednostavno naručiti preko kontakt emaila na dnu članka, a svakako i preko društvenih mreža BeeUnique gdje dajem uvid u tome kako boje utječu na naš izgled.

Piše: Sara Jurišević

Sara Jurišević

Naučila sam kako spojiti boje iz prirode i ljepotu svakoga od nas. Nastao je tako projekt BeeUnique i postala sam savjetnica za imidž s naglaskom na boje. Najviše me veseli kada pomognem osobama da zavole sebe.

Facebook: TheBeeUnique

Mail: info@beeunique.com.hr

Web stranica: beeunique.com.hr 

Facebook grupa: Tvoja paleta boja by BeeUnique 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci