Trending na mrežama – Nutella Pringles, tko bi od vas probao ovaj spoj?
T

Iako se trudimo u siječnju što više paziti na kalorije i barem malo detoksirati od prosinca i sve hrane u kojoj smo svakodnevno uživali, nekim stvarima ne možemo odoljeti.

Dvije su stvari koje volimo – Pringles čips, za izležavanje na kauču i gledanje omiljene serije ili napetog filma. Pringles je specifičan po svom pakiranju u tubu i po, složit ćete se – najfinijim okusima! Teško se zaustaviti na pola tube pa mi svaki put grickajući dotaknemo samo dno tube. Gušti su gušti.

Ako ipak preferirate nešto slatko, Nutella je apsolutni hit za sve slatkoljupce. Ne možemo zamisliti palačinke bez Nutelle, volimo ju koristiti u kolačima, nadjevima, ili kada nam padne šećer – jednostavno na žlicu! A kada nam netko iz Italije donese najbolju Nutellu, tu sreći nema kraja.

A sad, kada bi spojili ta dva gastro užitka, dobivamo – Nutella Pringles.

UK Snack Attack web stranica je na svom Instagram profilu u Photoshopu napravila onaj zanimljiv Snackfish (snack koji ne postoji, napravljen u Photoshopu za društvene mreže).

Zamišljen je kao pola klasičnog Pringlesa koji je preliven Nutellom. Taj spoj nažalost – ne postoji!

Ali, kada bi postojao, biste li bili toliko hrabri i isprobali ovu slatko-slanu kombinaciju? Volite li takve snackove?

Na UK Snack Attack društvenim mrežama su mišljenja dosta podijeljena, neki obožavaju slatko-slane kombinacije dok neki preferiraju ipak ne miješati.

Foto: UK Snach Attack

Prethodni tekst – OVIH 10 VEGANSKIH JELA MORATE ISPROBATI

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci