NTC Hrvatska i Edukativni centar Planet mašte organiziraju edukativno predavanje koje će voditi dr. Ranko Rajović
N

NTC Hrvatska i Edukativni centar Planet mašte, 7. veljače 2019. godine, organiziraju edukativno predavanje na temu Učenje treba biti igra. Kako pomoći djetetu? koje će voditi dr. Ranko Rajović, a održat će se u Sportskoj dvorani Kastav s početkom u 17 sati.

Predavanje namijenjeno roditeljima održat će Dr. Ranko Rajović, jedan od najvećih autoriteta na ovim prostorima na području odgoja i obrazovanja te autor NTC sustava učenja.

 

Što se krije iza ovog drugačijeg pristupa učenju?

Riječ je o novom pristupu učenju u kojem dominira misaona aktivnost djeteta i njegov uspješan razvoj. Sustav je vrlo dobro i detaljno razrađen, primjenjiv u obitelji, predškolskim ustanovama i u razrednoj nastavi osnovne škole te se koristi u 15 europskih zemalja. Program nudi načine prepoznavanja darovite djece, njihove karakteristike i putove prema povećanju IQ-a, razvoja sposobnosti i stvaralačkog mišljenja. Naglašava se važnost obitelji i šire društvene zajednice (vrtići, škole, centri za darovite) u razvoju darovite djece. NTC-sustav učenja ozbiljno će poljuljati opravdanost tradicionalnog rada s djecom. 

Predavanje, uz NTC Hrvatska, organizira Edukativni centar Planet mašte, vrtić u nastajanju i jedan sasvim drugačiji dječji vrtić u kojem se, osim NTC sustava učenja uz licencirane odgajatelje, provodi i posebno kreiran program za nadarenu djecu, kao i za djecu s poteškoćama. Planet mašte nosi titulu Eko vrtića te ima vlastitu kuhinju u kojoj se koriste zdrave namirnice.  Lokacija vrtića lako je dostupna, a posjeduje i dvorište s parkom. I osim što se prilagođava djeci, prilagođava se i roditeljima – radnim vremenom.

Dođite na predavanje ovaj četvrtak u Sportsku dvoranu Kastav i saznajte sve o programu koji potiče vaše dijete na stvaralačko mišljenje i potiče njegovu kreativnost.


Više o događanju  doznajte na: planetmaste.comFacebooku

Edukativni centar (vrtić u nastajanju) Planet mašte

Dragutina Tadijanovića 1, 51000 Rijeka

Kontakt telefon: 051/301- 515

Mail: info@planetmaste.com


Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci