ZTC

Rujan je u Rijeci počeo vrlo poletno i atraktivno, raduje nas što nakon ljeta dolazi vrijeme nekih novih prilika i mogućnosti, a vijest koja se vrlo brzo proširila gradom je i ona o otvorenju Bamboo caffe bara na Drenovi, na adresi Stanka Frankovića 9.

Interijer je vrlo skladan, odiše toplinom i ugodom, a jedinstveno uređenje prostora potpisuje arhitektica Sanja Štampalija.

Simbol bambusa proteže se kao nit vodilja, a to i ne čudi  – kako je navedeno i na službenoj Facebook stranici bambus je dugotrajan, otporan i čvrst, a vjeruje se i da donosi sreću.

Ne sumnjamo da će kvartovski caffe bar biti mjesto brojnih sretnih trenutaka i druženja, uz bogatu ponudu koja očekuje goste i interijer stvoren za trenutke uživanja, radujemo se i svečanom otvorenju.

Kvartovska mjesta uvijek imaju jednu posebno dobru energiju, a sada i Drenova ima svoje in mjesto koje je oplemenilo ponudu kvarta. 

🍻🍻 Brojimo sitno do otvaranja! Stay tuned for more 🙂 🍻🍻#BamboobarRijeka

Objavljuje Bamboo caffe bar Rijeka u Subota, 14. rujna 2019.

 

BAMBOO CAFFE BAR svoja vrata otvara sutra, 20.rujna, u 7:00 sati, sve je spremno za doček prvih gostiju, a već navečer u 20:30 sati moći ćete uživati u večeri solo gitare by Andrija! Javite nam dojmove!

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar