Novo na tržištu – KANDIT NO GUILT BLACKBERRY čokolada!
N

Božanstvena, mirisna i posebna, čokolada je nedvojbeno jedna od najomiljenijih slastica, koju obožavaju ljudi diljem svijeta. Premda se često svrstava u nepoželjne namirnice, s obzirom na svoj sastav i broj kalorija, postoje i zdrave tamne čokolade s visokim postotkom kakaa i smanjenim udjelom šećera u kojima se može uživati bez grižnje savjesti. Tamna čokolada bogata je antioksidansima i prepuna hranjivih sastojaka, što ju čini pravom ‘superhranom’. Ona sadrži fitonutrijente koji se nazivaju flavonoidi, a to su biljne kemikalije koje djeluju kao antioksidansi i važni su u prevenciji raka, zdravlju srca i gubitku tjelesne težine.

Posljednjih nekoliko godina svijest o važnosti zdrave hrane porastao je više nego ikad, stoga je Kandit, vodeći se svjetskim trendovima u trendovima uživanja i zdravlja u svim područjima života, posebice u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi, osmislio liniju zdravih čokolada – Kandit No Guilt. Uz već postojeće vrste čokolada iz spomenute linije (tamna čokolada bez dodanog šećera s 84% kakaa, mliječna čokolada s 34% kakaa  i najfinijom kremastom strukturom s najkvalitetnijim bademima), odnedavno je uvedena KANDIT NO GUILT BLACKBERRY,  još jedna čarobna kombinacija –komadići kupine u čokoladi s 84% kakaovca. Osvježavajuće aromatične voćne bobice nevjerojatno dobro se slažu s tamnom čokoladom i pružaju potpuno zadovoljstvo uživanja u čokoladi. Ovaj savršen spoj voća i čokolade probudit će poseban slatko-kiseli sklad okusa na vašim pupoljcima.

Cijela linija Kandit No guilt čokolada s 84% kakaa kreirana je iz visokokvalitetnih sastojaka i ispunjava i najzahtjevnija očekivanja ljubitelja slatkih proizvoda. Posebno je zanimljiva svima koji vode računa o kvaliteti prehrane i o svom zdravlju, a svoju preporuku dao je i Hrvatski savez dijabetičkih udruga te ju mogu slobodno jesti i dijabetičari.

Kandit nas je, osim s novom čokoladom, razveselio i s nagradnom igrom u kojoj se mogu osvojiti atraktivne nagrade – električni romobil, go pro kamera,  smart watch ili bogati paket proizvoda Saponije i Kandita. Zašto ne biste uživali u finim okusima čokolade bez osjećaja grižnje savjesti? Upustite se ove jeseni u izazov s Kandit No Guilt čokoladama i dočekajte bezbrižno sljedeću ljetnu sezonu. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci